PARTIZAN: Stojković izabrao

stojkovic

Vladimir Stojković odlučio je gde želi da nastavi karijeru. Tokom svečane večere, jedna od tema za razgovor čelnika Partizana i njihovih gostiju iz lisabonskog Sportinga nije bio golman crno-belih, ali smatra da je sama poseta izvesna povratna informacija…

Rezultati bi trebalo da budu vidljivi kada počne letnji prelazni rok. Tada bi trebalo da bude ostvaren transfer na relaciji Lisabon – Beograd, a Stojković ne krije da je njegova želja Humska.

– Rekao sam ranije da želim da ostanem u Partizanu. Povratak među crno-bele bio je jedan od najboljih poteza u karijeri. Igrački sam se oporavio. Bilo mi je lepo na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali ovo što sam doživeo u Humskoj je ono pravo zadovoljstvo, ispunjenost – rekao je Stojković za Sport i nastavio o planovima.

– Pričali smo o produžetku saradnje, kada je prvi kontakt uspostavljen i neposredno posle potpisivanja ugovora o pozajmici. Onda su se pojavile otežavajuće okolnosti jer je do čelnika Sportinga bilo teško doći i razgovarati o svemu. Važno je da postoji želja Partizana i mene lično. Nadam se da će se kockice složiti jer bih voleo da potpišem dugoročniji ugovor.

Stojković je zatim otkrio i olakšavajuću okolnost.

– Imam ugovor sa Sportingom još godinu dana, ali više nemam obeštećenje na ime tog ugovora. To je dobra vest za mene i Partizan, jer ćemo u slučaju konačnog dogovora imati veliku olakšavajuću okolnost. Još je napravljen i pomak u kontaktu sa Portugalcima. Sa njima nisam razgovarao tokom večere, samo smo se pozdravili. Počeo je odmor, biće vremena za posao – kazao je Stojković, ocenivši proteklu polusezonu sa „pet plus“.

Sportal.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *