CRVENA ZVEZDA: Poker Južnoamerikanaca po diskontnim cenama

4 zvezda

Adžić ne zna koliki je tačno budžet za prelazni rok, ali će najverovatnije četvorica stranac stići za mnogo manji novac nego što je klub nekada trošio na strance.

Nekada je i „legendarni“ Mirnes Šišić koštao oko 750 000 za sezonu, danas za taj novac Zvezda planira kompletan prelazni rok.

Kako piše „Press“, aktivnosti Ivana Adžića i Roberta Prosinečkog su usmerene na dovođenje četiri igrača, Evandro je već potpisao, Borha danas stiže u Beograd, Nadson je pod lupom Roberta Prosinečkog, dok je Fernando sve bliži odluci, da na nagovor Ramba Petkovića krene u srpsku avanturu.

Već smo pisali da bi Nadson iz Šerifa koštao oko 200 000 evra. Prosinečki ipak na kraju balade neće putovati u Kijev, u Zagrebu će gledati meč na TV i odlučiti kada je Nadson u pitanju.

Od Borhe se mnogo očekuje, stiže na pozajmicu, Zvezda neće platiti ništa Flamengu.

Evandro je koštao 200 000 evra, dok bi eventualni dolazak Fernanda bio 100 000 skuplji.

Oko ovog momka koji je promenio mnogo klubova se još lome koplja. U Zvezdi se nadaju da će ga Dejan Petković nagovoriti da prihvati ponudu i preseli se u Evropu.

Dakle, četvorica za 700 000, što je svakako „lou kost“ prelazni rok, ali i ipak značajno veće ulaganje u odnosu na prethodne prelazne rokove, kada je dovođen veliki broj domaćih fudbalera, od kojih je malo uspelo da prođe filter.

Sportske.net

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *