Američkog lovca zbunio NLO?

Nedavno je u javnost procurio snimak na kome se jasno vide američki borbeni avion F-18 i nepoznata letelica za koju se veruje da je NLO. Poznavatelji NLO pojava veruju kako je ovo samo još jedan dokaz da vlade znaju puno više nego što priznaju…

Misteriozna letelica, koja uopšte nije izgledala zastrašujuće, viđena je na nebu iznad SAD-a dok su njihovi supersonični lovci F18 patrolirali vazdušnim prostorom. Spomenuti avion je bio na vežbi kad je nedaleko od sebe uočio NLO letelicu u obliku trougla kako putuje velikom brzinom, piše Net.

Ali umesto da upotrebi silu i zapuca na tu nepoznatu letelicu, koja je oštetila njihov vazdušni prostor (što je uobičajen postupak), pilot je preletio oko nje, dobro je pogledao i zaobišao je. Nakon toga NLO je nestao sa vidika.

Neki tvrde kako ove snimke dokazuju kako vanzemaljci zaista postoje dok drugi tvrde kako je sigurno reč o nekoj novoj Hi-tech igrački poput onih koje se testiraju u američkoj bazi sa predznakom „Top secret“ kodnog naziva „Područje 51“.

Ali, jedan od dobrih izvora upućenih u ovaj nesvakidašnji događaj, koji je želeo da ostane anoniman rekao je: „Konfiguracija i sam izgled letelice su nešto što nikada u životu nisam vidio. Ali, letelica je koristila zapaljivo gorivo pa zato ja stavljam novac kako je reč o nekom prototipu“.

S obzirom da je vlada pokušala sakriti i zataškati sve u vezi susreta lovca F18 i čudne letelice dovoljno govori o ovom slučaju.

Taratur.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *