Voditelj opisivao svoju ˝dugu batinu˝ u eteru

dobro jutro
Australijski voditelj Karl Stefanovic počastio je gledaoce jutarnje emisije Today sočnom pričom od njegovoj ‘dugoj batini’. Kako bi popunili dva minuta vremena pre nego što Georgie Gardner počne da čita vesti, Karl i njegova koleginica počeli su da pričaju o sigurnosti u kući. Karl je objasnio da pored kreveta drži ‘dugu batinu’….

˝Čovek mora čuvati svoju porodicu˝, objasnio je i zatim upitao koleginicu Lisu Wilkinson ima li ona nešto slično u svojoj spavaćoj sobi. Lisa je priznala da ima ‘nešto oštro’ i rukama pokazala zavidan ‘mač’.  Zatim su upitali Gardner koja je mrtvo hladno odgovorila kako je ‘Tim njena duga batina’, misleći na supruga.

Wilkinson je zatim, takodje, ledenog izraza lica, pohvalila Gardnerinu višenamensku ‘dugu batinu’ i povrdila da je ‘njen suprug beskoristan’.  ˝On bi mogao sve prespavati˝ – dodala je. U vrući razgovor uključio se reporter Ben Fordham. Počeo je da objašnjava zašto on voli golf palice. ˝Ja želim da stojim i da opalim iz daljine˝, objasnio je. Stefanovic, koji se već suzdržavao od smeha, tada je puknuo i izašao iz studija, a Fordham za njim. Žene su ostale same i pokušale vratiti ozbiljnost u jutarnju emisiju.

{youtubejw}Imcn-0K-9Bs{/youtubejw}

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *