CRVENA ZVEZDA: Zvezda se pojačava iz Holandije i Škotske

jagos vukovic

Crveno-beli sa „Marakane“ se nadaju da će uspeti u nameri da vrate dva fudbalera, koja su napravila prve korake u timu Crvene zvezde. Nikola Vujadinović iz Aberdina i Jagoš Vuković iz PSV-a označeni su kao potencijalna pojačanja viceprvaka Srbije od strane uprave kluba.

Vujadinović je prošle sezone od Udinezea pozajmljen Unirei, da bi ove godine ponovo morao da ode sa „Friulija“, ovaj put u Aberdin. U škotskom klubu štoper takođe nije dobio šansu, pa je samo tri puta nastupio u prvenstvu. Zanimljivo je da je crnogorski internacionalac proveo čak osam godina u mlađim kategorijama crveno-belih, ali nikada nije dobio šansu u seniorskoj konkurenciji. Pored crnogorskog poseduje još državljanstva Srbije i Bugarske. Pasoš istočnih komšija je dobio, jer mu je deda Veličko, Bugarin rođen u Pirotu.

Kada je reč o Vukoviću, on je u Holandiji dobro počeo, ali je u poslednje vreme u drugom planu, pa se na „Marakani“ nadaju da PSV neće praviti probleme povodom puštanja na pozajmicu. Jedino što predstavlja kamen spoticanja u ovom poslu jeste visoka plata nekadašnjeg igrača Rada, koju „filipsovci“ nemaju nameru da plaćaju, dok je on u Srbiji.

Sportal.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *