Čudno stvorenje vidjeno u Urugvaju

stvor
Čudno vanzemaljsko stvorenje ili trol navodno je vidjeno u malom gradu Nueva Palmiri u Urugvaju, a videli su ga četiri žitelja koji su bili uznemireni…
Neobično stvorenje bilo je vidjeno na stubu za električnu energiju kasno noću. Lokalni vlasnik jedne prodavnice i nekoliko prolaznika su videli ovo stvorenje koje je nekoliko minuta sedelo na stubu. Za svo vreme dok su ga gledali, videli su da menja boju. Pokušaji da ga slikaju bili su neuspešno pošto su fotografije bile nejasne.
Vlasnik prodavnice primetio je interesantne boje i veliko stvorenje na stubu. Pozvao je suprugu i nekoliko kupaca i pokušali su da mu se približe. Tada su videli da menja boju i da izgleda kao lutka. Onda su ga osvetlili baterijom i on je počeo da mrda pošto mu je smetala svetlost. Bilo je veliko oko 25 centimetara.
Malo kasnije stigla je i lokalna policija koja ga je osvetlila reflektorima i tada je stvorenje postalo nervozno i izgledalo je kao da mu smeta svo to zanimanje za njega.
Oko 4 sta ujutru, stvorenje je počelo da se smanjuje i na kraju je potpuno nestalo. U tom momentu na mestu je bilo dosta ljudi. Oni tvrde da je stvorenje iza sebe ostavilo trag biserno bele boje koja je kapala sa žica.
Žitelji veruju da je reč o vanzemaljskom stvorenju ili je pak u pitanju trol.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *