Kišobran kolica – jednostavnost i zadovoljstvo u svakom pogledu


Kolica za bebe predstavljaju vrlo važnu opremu, koja se često kupuje čak i pre dolaska na svet, kako bi bila odmah raspoloživa za korišćenje. O tome koliko su značajna, govori ogroman broj roditelja kojima je to nezamenjiva podrška, pomoć i olakšica od prvog dana dolaska iz porodilišta. 

Posebno su danas popularna kišobran kolica za bebe, kao sjajno rešenje za jednostavno korišćenje u svim prilikama, na putovanjima i raznolikim terenima, a idealno rešenje su za putovanja. Zbog svoje lakoće u svakom smislu, osvojila su srca svih roditelja neverovatnom brzinom i postala izbor broj jedan.

Jednostavna i lagana konstrukcija kolica

Kišobran kolica kao osnovnu prednost imaju konstrukciju koja je veoma lagana i jednostavna za korišćenje u svakom pogledu. Konstrukcija iako lagana, izrađena je od čvrstih, snažnih i otpornih materijala, uz koje je svaki pokret jednostavan, a siguran. Ovakva kolica se mogu u jednom potezu ruke sklopiti i rasklopiti, što je sjajno za vožnju deteta u svim prilikama. 

Konstrukcija kombinuje metal, plastiku, gumu i druge srodne materijale, obezbeđujući malu težinu, ali veliku bezbednost vožnje deteta. Iako su se nekada ovakva kolica koristila za uzrast iznad 6 meseci, jer su posedovala sedište za položaj sedenja, danas postoje i potpuno ležeće varijante, pa se kupuju i za novorođenče.

Savršen „saveznik“ za putovanja i transportovanje

Svaki tip kišobran kolica kao osnovnu prednost pruža lako sklapanje, pakovanje u vozilu i prevoženje sa jedne na drugu lokaciju. Kako se mogu sklopiti jednom rukom i u jednostavnom potezu, idealan su izbor za putovanja. Zauzimaju malo mesta u prtljažniku automobila, što znači da su odličan izbor za odlazak na letovanje ili drugi tip odmora. 

Zahvaljujući postojanju zimske navlake, kao i zaštitnika od sunca i kiše, uz kvalitetne točkove mogu se koristiti tokom čitave godine. Višepoložajni naslon daje udobnost i priliku za spavanje, a zaštitni jastučići i pojasevi daju maksimalan stepen bezbednosti i sigurnosti deteta tokom vožnje.

Chicco kišobran kolica kao izbor najvećeg broja roditelja

Jedan od najpopularnijih brendova opreme za bebe od rođenja do odraslog doba, jeste Chicco – kišobran kolica su takođe deo asortimana koji je vrlo tražen i popularan na domaćem tržištu. Konkretno, Chicco kišobran kolica mogu se koristiti od rođenja do pune 3 godine uzrasta, što je odlično. Jednim modelom rešava se pitanje izbora i kupovine kolica, a ovakvi modeli su uvek lagani i jednostavni za korišćenje, čak i kada mališani dostignu veću težinu. 

Uz težinu koja se kreće oko 7 kilograma, Chicco kišobran kolica imaju mogućnost podešavanja naslona za leđa u 5 nivoa, kao i za noge u 2 različite pozicije. Pravilno držanje tela deteta je obezbeđeno na kvalitetan i siguran način, a mogu ih koristiti deca i do 22 kilograma težine. Sigurnosni pojas ima 5 snažnih tačaka vezivanja, dok su zadnji točkovi snažnog kočionog sistema, a prednji imaju funkciju rotiranja. 

Mnogo je razloga da se odaberu Chicco kišobran kolica za decu, od rođenja do većeg uzrasta, što prepoznaje veliki broj roditelja širom sveta. Njihovo zadovoljstvo oplemenjeno je predivnim dizajnom kolica, odličnim funkcijama, praktičnošću i kvalitetnom konstrukcijom, materijalom izrade i svih inovativnih dodataka.