Video sa golim učenicima na farmi se dopada direktoru škole

gole studentkinje
Direktor jedne srednje škole, kontraverzni video koji su snimili njegovi maloletni učenici na imanju škole, ne smatra šokantnim niti neobičnim…
Goli učenici koji se glupiraju medju životinjama, po njemu su uobičajena pojava. “Ovakve stvari se dešavaju. Nema ništa loše u tome što su bili goli. To je dozvoljeno“, rekao je direktor srednje škole Naturbruksgymasiet Piter Gustavson, otkako se na internetu pojavio 8-minutni video na kome goli učenici izvode ne baš pristojne radnje.
Video nazvan “Farmerove ćerke“ (po istoimenom porno filmu) započinje scenom golog mladića sa dve potpuno gole devojke u krevetu. Potom se pojavljuju još dve gole devojke koje su pored svega i vezane…
Druga scena pokazuje razgolićene mladiće u svinjcu, tri devojke koje pokazuju svoje grudi kravama i devojka koja sa golom zadnjicom leži na ledjima konja. Ipak u celom videu uopšte se ne vide njihovi polni organi.
Direktor škole iz Stroma, zapadna Švedska, pojasnio je da učenici svake godine organizuju kabarea i prave satirične skečeve.
“Mislim da je film baš dobar. Niko nije pijan, nema alkohola i droge. To je samo jedna grupa golih tinejdžera koji se dobro zabavljaju“, pojasnio je direktor. Tokom premijere filma na kome je prisustvovalo 30 ljudi, glavni glumci su istrčali goli pred publikom.
gole studentkinje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *