Starac od 80 godina napravio DVD sa vežbama

jack
Jack Cagney iz Velike Britanije odlučio je da vrati pločice na stomake penzionera pa je snimio DVD s vežbama. Naglasio je kako za vežbe ne treba ništa osim snage volje i drške od metle….

Vitalni starčić ljude vodi kroz niz vežbi za ramena, ruke, prsa i noge. Vežbe prati i motivacionim repovanjem ukoliko neko izgubi volju. Jack je inače penzionisani preduzetnik, a 2007. godine su mu ugradili bajpas nakon čega je počeo da vežba pa se vratio u formu.

˝Bio sam jako lošeg zdravlja. Ove vežbe su mi pomogle da se vratim u formu i ojačam telo. Neki od DVD-ova na tršitu su smeće, ali ovo što ja radim je pravo vežbanje˝, istakao je Jack. Dodao je kako njegovim tempom mogu vežbati ljudi izmedju 16 i 100 godina, koji ne žele da idu u teretanu. Naglasio je kako su to vežbe podizanja tegova ali bez tegova, piše britanski Metro.

DVD koji je snimio nazvao je ‘Dođite u formu s Gospodinom Jackom’. Kaže da sve vežbe kontroliše snagom uma. Jack je rekao da negova supruga misli da je malo ‘lud’, ali smatra da je u njenim očima ostao isti jer su već 50 godina u braku. Jack se 1947. doselio u Veliku Britaniju iz tadašnje Čehoslovačke.

{youtubejw}yxrvgHUBZig{/youtubejw}

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *