Kako iskoristiti i organizovati slobodan dan u srpskoj prestonici?

Čini se da ne postoji ništa lepše od toga da živite u Beogradu, a da pred sobom imate jedan dan bez ikakvih obaveza, bez posla, poslovnih briga, te bez bilo koje druge obaveze, osim one da ugodite sebi i da stvorite dan koji će vam sasvim odgovarati i u kom ćete zasigurno uživati.

Uz sve to, kada imate takav jedan dan, sasvim slobodan, onda ćete sasvim napuniti “baterije” i biti spremni za sve izazove. Srpska prestonica i te kako daje materijala i dosta mogućnosti kako biste mogli da provedete taj “free day”, a evo samo nekoliko predloga, kako bi sve to moglo da izgleda od jutra do mraka, pa čak i dalje.

Dakle, ideje za idealan slobodan dan podelili smo na jutro, dan i Belgrade Nightlife.

Jutro u Beogradu

Verujte, skoro da ne postoji ništa lepše od jutra u srpskoj prestonici. Naravno, u svakom velikom i lepom gradu jutro ima posebnu čar, ali je nekako svako beogradsko jutro takvo da čini da grad i sve u njemu volite sve više. Posebno je osećaj lepši ukoliko je u toku prolećni ili letnji period, pa za baš takav jedan period i imamo odličan predlog.

Započnite dan nešto ranije, pa se zaputite ka nekom od beogradskih kejeva. Jedna od lepših strana ovog grada jeste upravo priroda, dve velike reke na čijem ušću grad i leži, pa tako postoje i kejevi koji su veoma lepo uređeni i prilagođeni dužim šetnjama, sa dosta splavova koje možete iskoristiti za dalje uživanje.

Nakon šetnje, koja vam je potrebna kako zbog zdravlja, tako i zbog dobre energije, popijte kafu na nekom splavu, tik uz reku ili tu i doručkujte, sami, sa prijateljima, porodicom, te tako započnite dan na najbolji mogući način.

Posle ovih trenutaka imaćete energije za ceo dan i sve ostale planove.

Dan u Beogradu

Nakon šetnje, posete nekom keju ili splavu, slede dalji planovi i uživanje koje bi trebalo sebi da priuštite. Kada bismo pravili spisak kako je najbolje provesti slobodan dan u Beogradu, skoro da bi taj spisak morao da čeka dane i dane da bi bio završen. Jedan od predloga mogao bi da bude šoping. Postoji nekoliko velikih tržnih centara, u kojima biste mogli da pazarite sve šta vam je potrebno, a opet da u svemu tome uživate i da se sasvim opustite.

Ovo je svakako samo jedan predlog, drugi bi bio poseta centru grada, Kalemegdanu, bilo kom drugom delu grada, jer tako možete da upoznate neke nove ulice, naselja, te možda čak i da pronađete neko novo omiljeno mesto.

Belgrade nightlife

Posle odmornog jutra i aktivnog dana, vreme je da se zaputite ka svojim domovima, kako biste se sredili za ono što svi vole u srpskoj prestonici, a o čemu se govori i u svetu, a to je Belgrade nighlife.

Ukoliko niste neko ko voli da izlazi, ili volite da izlazite, ukoliko niste do sada osetili čari dobrog provoda ili volite česte noćne provode, apsolutno je za svakog potrebno da oseti čari Belgrade nightlife-a, jer je to, na prvom mestu, nešto po čemu je sam grad poznat, a na drugom, ne postoje veseliji ljudi, niti bolji provodi nigde u Evropi.

Belgrade nightlife nije nešto što je nastalo veštački, već je to spoj odličnih mesta za izlazak, spoj veselih, lepih i pozitivnih ljudi, što je učinilo da sam grad privlači noćnim životom apsolutno svakoga.