Ja korsitim „Celuleks“, a kako se vi borite protiv celulita?

Ja sam Jeca, imam 32 godina  i koristim „Celuleks“. Da li znate šta je to? Genijalan gel protiv celulita koji je meni mnogo pomogao u životu.

Ne verujete mi?  Razumem vas. Toliko ima preparata protiv celulita, a on je i dalje ogroman problem žeskih butina. A da li se zaista borite protiv njega, ili niste ni probale jer ste ubeđene da gelovi ne deluju protiv ovog problema?

Želim ovom prilikom da vas razuverim, jer je ono što sam pronašla na sajtu http://www.ovotaris.com/celuleks.html  zaista nešto posebno.

Kako sam otkrila kremu protiv celulita?

 

Gotovo svaka žena žali se da ima celulit i baš nijedna koju znam nije srećna zbog toga. Ja sam imala veoma veliki problem  koji sam dugo krila i maštala sam o tome da ga se rešim. Divila sam se devojkama koje samouverno obuku kratku suknju ili šorc bez razmišljanja o tome da li se neko zgražava nad njihovim zgrudvanim butinama i da li će pažnju suprotnog pola privući njihove zgodne noge ili njihova mana – celulit.

Jedna takva muška opaska na izgled jedne devojke u mojoj blizini u meni je napravila pravi haos i urušila mi samopouzdanje. Shvatila sam da muškarci itekako primećuju ovaj problem. Nisam htela da niko vidi moj celulit, izbegavala sam kratke suknje i intimiziranja sa muškarcima. Štaviše, dugo nisam bila u stanju da ostvarim ozbiljniju vezu i očajnički sam htela da se rešim  takozvanog efekta pomorandžine kore.

Vrlo često, kada sam pitala prijateljice kako se bore protiv celulita one su odgovarale da ništa ne deluje ili da ništa ne rade. Zato sam rešila da uzmem stvar u svoje ruke i potražim kremu na internetu.  Tako sam otkrila sajt  http://www.ovotaris.com/celuleks.html  i  njihov proizvod protiv celulita.

„Celuleks“ nije samo prazna priča!

 

Ono što me najviše privuklo kod „Celuleksa“ jesu pozitivna iskustva drugih žena koja sam našla na internetu. Razmišljala sam realno.  Više svog vremena provodila sam sa muškarcima koji baš i ne pate od ovog problema, a one devojke koje su oko mene su  takav tip devojaka koje po pitanju celulita lakše odustaju nego nešto preduzimaju. Zato sam potražila iskustva žena koje su rešile da se suprotstave izgledu poput pomorandžine kore i naišla na more pohvala na račun „Celuleks“ kreme protiv celulita.

Ta lična iskustva stvarnih običnih žena poput mene, a ne nekih super modela ili medijskih zvezda,  naterala su me odmah poručim jedan na njihovom sajtu.

„Celuleks“ je poptpuno prirodan gel i to me dodatno privuklo. Razmišljala sam da mnogo o tome. Nešto što razgrađuje masne naslage pod mojom kožom sigurno dubinski deluje. Da li je pametno da dubinski utrljavam bilo kakve , pa i štetne hemikalije?

Ono što me je inspirisalo da nastavim  da koristim „Celuleks“ kao deo moje redovne nege jesu njegovi efekti! Odmah posle prvog nanošenja oduševila sam se njegovim dejstvom . Hladio mi je butine skoro sat vremena, a koža je odmah postala glatka i zategnutija.  Istina, nije mi istopio celulit odmah psole prvog nanošenja, kao što je istina i da sam imala onaj tvdrokoran celulit koji me bukvalno boleo dok sam sedela. Nisam ni očekivala magiju. Ali već posle 10 dana, „Celuleks“ je znatno umanjio vidljivost  i bolnost mog celulita, a koža na mojim butinama postala je glatkija.

Naručila sam i drugo pakovanje. Koristila sma gel 2 puta dnevno i posle nešto više od mesec dana moj celulit je postao golim okom nevidljiv. Video bi se samo kada prstima pritisnem kožu. Meni je to bilo sasvim dovoljno da vratim samopouzdanje i ponovo uskočim u kratku suknju.

Ne znam da li je to bio okiadač, ali privukla sam i mušku pažnju. I zadržala je…

Naravno, pošto sam videla da odlično deluje, nastavila sam da ga koristim. Rešila sam, i na dobrom sam putu, da isteram borbu sa celulitom do kraja.

Celuleks je idealan poklon!

 

S obzirom da moje drugarice nisu čule za „Celuleks“ i nisu koristile ništa protiv svog problema, a ujedno su bile i skeptične po pitanju da neki gel može da uništi celulit, jedini način da ih nateram da probaju bio je da im poklonim ovaj  gel za rođendan. Sve su bile oduševljene rezultatima koje im je moj poklon doneo i nastavile su da ga koriste. Zato mislim da ne možete pogrešiti ako ga nekome preporučite i poklonite. Uradićete pravu stvar. Usput, kad naručujete dva komada imate i popust!

Moja je koža je sada glatka, negovana, mekana, svilenkasta i bez celulita, a i strije koje sam imala su prilično izbledele! Ipak, najbolje je da se u moć „Celuleksa“ uverite na svojoj koži. Možete ga naručiti ako posetite adresu  http://www.ovotaris.com/celuleks.html.

P.S. Pripremite one suknje i šorceve koje ste preskakali  jer su previše kratki.  Trebaće vam!