Iznajmljivanje Deda Mraza u Beogradu

U Beogradskoj agenciji za iznajmljivanje Deda Mrazova „Interact“ moguće je iznajmiti, odnosno zakazati dolazak Deda Mraza na kućnu adresu tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika.

Iznajmljivanje deda mraza

Osim za kućne posete, Deda Mrazovi se, iznajmljuju i za druge događaje kao što su dodele paketića u firmama, nastup u tržnim centrima ili otvorenim prostorima te za razne druge prilike, –

kaže Miroslav Bronzić iz Agencije za iznajmljivanje Deda Mrazova „Interact“ iz Beograda.  Dolazak Deda Mraza u vaš dom možete da zakažete na br. tel. 063/370-427 Deda Mrazov veb sajt nalazi se na adresi www.dedamraz.org.

„Naši Deda Mrazovisvoj posao obavljaju veoma stručno i profesionalno. Svi su prošli kroz veoma komplikovane procedure izbora kandidata za ovaj posao i obuku zvanu „Škola za Deda Mrazove“, navodi Bronzić koji dalje kaže:

Naši Deda Mrazovi poseduju sve karakterne osobine pravog Deda Mraza: dobrotu i toplinu u ophođenju sa decom i odraslima. Duhoviti su i interesantni. Odlični su animatori i znaju kako da zadrže dečju pažnju. Nasuprot tome, oni su autoriteti i svojom pojavom izazivaju divljenje.
Kada je u pitanju „dedamrazovska“ oprema i aksesoari, tom segmentu smo posvetili izuzetno mnogo pažnje i kreativnosti: Kostimi naših Deda Mrazova su najkvalitetnije ručne izrade od crvenog mebl-pliša opšivenog belim krznom. Duge i guste bele brade i perike uvezene su iz Holandije a napravljene su od kombinacije veštačkih i prirodnih vlakana.
Od ostale prateće opreme tu su zvončići i praporci, zatim „spisak dobre dece“ na pergamentu na kojem će zaista biti upisano ime Vašeg deteta kao i još neke njegove osobine što će zaista fascinirati i decu i roditelje.

Deo Deda Mrazove opreme čini i visoki čarobni štap sa zvezdom na vrhu. Umesto čarobnog štapa, Deda Mraz u ruci može da nosi i fenjer što će biti naročito interesantno ako deca žive u kući a Deda Mraz im dolazi uveče.“

A kakve sve „đakonije“ Deda Mraz još ima prikačene za svoj pojas, to neka ostane kao iznenađenje.
Kao što smo napomenuli dolazak Deda Mraza u vaš dom možete da zakažete na br. tel. 063/370-427, a Deda Mrazov veb sajt nalazi se na adresi www.dedamraz.org.

Međutim, mnoge će razočarati činjenica da su usluge ovih Deda Mrazova dostupne su samo u Beogradu.