Drage dame, imate li minut za sebe?

Novi online magazin „Minut za mene“ Minutzamene.com.

Uvek aktuelne ženske teme, iz autorskog ugla – tako bi mogao da glasi opis novog online ženskog magazina „Minut za mene“.

Drage dame imate li minut za sebe

Minut za mene je namenjen devojkama i ženama i obrađuje interesantne teme značajne za njihovu svakodnevnicu. Tekstovi si informativni, lako se čitaju i daju pregršt dobrih ideja, saveta i odgovora na pitanja koja nekada lepši pol znaju i te kako da namuče.

Minut za mene obrađuje teme iz 5 oblasti – mršavljenje, lepota, zdravlje, ljubav i „moja priča“.

Mršavljenje – jednostavni načini za vitku liniju

 

Tekstovi su namenjeni svim damama koje žele da se reše suvišnih kilograma. Dijete ne moraju da budu komplikovane i skupe, pa se autorke magazina trude da izaberu one koje mogu da uz malo ulaganja daju dobre rezultate. Pomorandža dijeta ili dijeta sa jajima koje se detaljno opisane na stranicama magazina Minut za mene, mogu da budu odlično i ekonomično rešenje, jer su recepti sačinjeni od proizvoda koji ne koštaju puno, a svi ih vole.

 

Mnoge poznate ličnosti ne mogu da odole ukusnim obrocima. Pošto su uvek na udaru javnosti, pokušavaju i same da se reše suvišnih kilograma. A one uvek znaju neke dobre trikove. Pročitajte na stranici Mršavljenje kako vojvotkinja od Kembridža i supruga engleskog princa Vilijama, Kejt Midlton, uspeva da održi savršenu liniju posle 2 porođaja. Ili, kako je Kim Kardašijan uspela da skine 20 kilograma uz pomoć dijete koje se pridržava. Sigurno će mnogima od vas poći za rukom da učinite isto.

Za lepotu je potrebno samo malo vremena

 

Svaka žena želi da bude lepa, a u tome mogu da joj pomognu mnogi preparati koje već ima kod kuće ili su joj lako dostupni. Saveti koju kozmetiku da koristi i istine i zablude o raznim prirodnim i organskim preparatima uvek su potrebni.

Otkrijte zašto treba da vodimo računa o tome šta stavljamo na lice ili telo i šta je ono što nam pomaže da budemo lepše. Ulepšavanje i šminkanje, saveti kako da svaka dama izgleda odlično i svuda zapaženo su samo neke od tema koje Minut za mene obrađuje na stranici Lepota.

Zdrava žena je zadovoljna žena

 

Danas više nego ikad žene treba da povedu računa o zdravlju. Ova tema je, nažalost, kod većine devojaka i žena zapostavljena i uvek na poslednjem mestu. O problemima se misli kada do njih dođe, kada često bude već kasno.

Koji su to problemi sa kojima se žene i devojke danas susreću, koliko mogu da budu ozbiljni ukoliko se ne otkriju na vreme i kako se od njih zaštititi – odgovori na ta i mnoga druga pitanja nalaze se na stranici Zdravlje ovog magazina.

Ljubav, ah ljubav

 

Ljubav je uvek aktuelna tema, o kojoj žene i devojke uvek imaju mnogo dilema i pitanja. Na mnoga od njih pokušali su da odgovore tekstovi na sajtu Minut za mene.

Osim opštih mesta koja se tiču zaljubljivanja, muško-ženskih odnosa i veza, u magazinu se obrađuju i one škakljive teme, o kojima se malo priča, ali svaka žena želi da ih zna.

Kako privući muškarca, zašto je važno upoznati svoje telo, šta je bitno kod vođenja ljubavi? Ili ono što nam donosi savremeno društvo i neki novi trendovi – istinita priča o ljubavi između devojke i dečka koji su se upoznali preko Interneta. Zvuči zanimljivo i korisno? Pronađite ove i mnoge druge interesantne priče koje će vam pomoći da rešite ljubane dileme na stranicama magazina Minut za mene.

Važne stvari iz mog ugla

 

Moja priča je naziv rubrike koja predstavlja interesantne priče zanimljivih žena i devojaka. Dama koje imaju šta da kažu ili prosto imaju dobru priču koju žele da podele. Lični stavovi na različite teme, mogu da se dopadnu ili ne dopadnu, ali niko ne može da ostane ravnodušan.

U najavi su još mnoga iznenađenja, interesantne rubrike, zanimljive teme i priče interesantnih sagovornika.

Drage dame, imate li minut za sebe?

Pratite tekstove na stranici Minut za mene – to je sve što vam je potrebno da biste bile zadovoljne sobom!