Jestivi iPhone postao hit u Japanu

iphone kolac
Ljubitelji iPhonea kojima je ovaj mobilni telefon “sladak“ toliko da bi ga pojeli, sada to mogu uraditi u Japanu, gde je jedna pekara osmislila ukusan kolač u obliku ovog popularnog mobilnog telefona….
Mala seoska pekara na zapadu Japana je ostvarila veliku zaradu podajom svog „iPhone kolača“ koji čak sadrži i jestive ikone aplikacija.

Pekara „Green Gables“ u Tokushimi, koja je u vlasništvu Kumiko Kude (44), ovaj kolač je prvi put proizvela 2008. godine kao poseban poklon za muža svoje mušterije. Nakon toga je ovaj ukusni iPhone stekao slavu širom zemlje i to putem „Twittera“, zahvaljujući postovima dve poznate ličnosti, ekonomskog pisca Kazuyoa Katsume i pop pevačice Komi Hirose. Od tada je Kudo prodala stotine ovih kolača.

„Iznenadila me pozitivna reakcija kupaca. Kolač sam napravila na zahtev prijateljice i nisam imala nameru da primam dodatne narudžbine“, rekla je Kudo.

U martu je svoje kolače predstavila predsedniku „Softbanka“ Masayoshiju Sonu, distributeru iPhonea i iPada u Japanu, koji je bio oduševljen njima.

Kolač „iPhone“ nije jeftin i košta 33 američka dolara. Moguće ga je naručiti samo u Japanu, a kupci na njega čekaju i po dva meseca, piše „Discovery News“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *