stapni usisivac

Sve prednosti štapnih usisivača

Bez obzira na to da li volite da usisavate ili ne, verujemo da vam je stalo do toga da taj kućni posao ipak obavite najlakše moguće. Verovatno i sami znate da niste završili sa usisavanjem jednom za svagda kada iz kuće izbacite sve tepihe – ono će vas svakako sačekati, najčešće u obliku klupka prašine koje se premešta iz ćoška u ćošak čekajući da shvatite da mokra krpa nije uvek jedino i najbolje rešenje.

Među modernim domaćicama je mnogo onih koje čežnjivo gledaju ka štapnom usisivaču verujući da je upravo on spas za sve njihove muke. Nisu daleko od istine – štapni usisivač zaista olakšava usisavanje, ali pored njegove praktičnosti, tu su još neke prednosti u odnosu na “klasičan”, ležeći usisivač. Ukoliko ste spremni za kupovinu, ali i nikada lakše usisavanje, ostanite sa nama do kraja teksta.

Štapni usisivač odlično čisti

Kod usisivača je najvažnije da on dobro radi, zar ne? Bosch štapni usisivači vas sigurno neće razočarati jer su se pokazali kao odličan izbor za čišćenje različitih vrsta površina, bez obzira na to da li govorimo o tepisima, drvenim podovima ili pločicama. Uz odgovarajući nastavak, vaš pod će biti čist i blistav očas posla, a vi se čak nećete ni umoriti. Podovi čak i nisu jedini koje će vaš štapni usisivač očistiti – kombinovani modeli se lako transformišu u ručne usisivače kojima možete da očistite svoj dom sve do plafona i do onog najudaljenijieg i najnepristupačnijeg kutka. 

Praktičan je i lak za korišćenje

Štapni usisivači imaju kraći usisni put, za razliku od ležećih usisivača, što znači da nećete morati da ih vučete za sobom rizikujući ili da oštetite usisivač ili nameštaj o koji on zapinje prilikom usisavanja. Ukoliko odaberete bežični štapni usisivač nećete morati da brinete ni o kablu, pa čak ni o punjenju, jer oni obično dolaze sa dve baterije i brzim punjačem koji omogućavaju da uređaj uvek bude spreman za upotrebu. 

Osim što je praktičan, štapni usisivač je i lak za korišćenje, što će naročito osetiti vaša kičma – budući da je uspravan i dovoljno dug, moći ćete da zaboravite na savijanje i bol u leđima prilikom usisavanja. To smo želeli da čujemo! Uz njega ćete moći potpuno da se posvetite usisavanju svog doma.

Zauzima manje prostora

Ukoliko vam je važno da svaki kutak vašeg doma bude savršeno uređen ali i dobro iskorišćen, značiće vam činjenica da štapni usisivač zauzima manje prostora nego ležeći usisivač što znači da ga možete gotovo neprimetno odložiti u bilo koji ugao sobe koju ne koristite često, ostave, pa čak i ormara. Zauzima mesta koliko i obična metla ili brisač za pod, tako da nema više pitanja – gde da sklonim usisivač?!

Odlikuje se lepšim, elegantnijim dizajnom

Mnogo je ljudi koji cene izgled proizvoda, ponekad čak i više nego njegove funkcije, te nema potrebe da se zbog toga stidite. Štapni usisivač je po dizajnu i izgledu mnogo lepši od “tradicionalnih” usisivača i sigurno će prijati kako vašem oku, tako i vašem domu, budući da izgled nije jedina prednost ovog modela. Sa savremenim dizajnom, dolaze i savremene funkcije, pa tako ne morate da brinete da će vaš nov štapni usisivač biti težak i bučan kao oni nekadašnji. 

Onda, da li je štapni usisivač vredan ulaganja? Apsolutno da!