Stajling koji nikada ne izlazi iz mode

Odevanje muškarca često može da bude zahtevno i iscrpno. Šoping centri puni gužve i izbor koji traje satima, može stvoriti samo dodatni stres i pritisak. Zato, moguće je pronaći male, ali korisne cake sa stajlingom i oblačenjem muškarca, a da izgleda odlično, i vrlo moderno.

Mnogo je detalja koji mogu upotpuniti stajling: muške kožne jakne, naočare za sunce ili vid, upečatljiv kaiš, torba, šal i slično. Univerzalni komadi dostupni su u velikom broju radnji, a savršeno se uklapaju u svakoj situaciji: sportskog, svakodnevnog ili elegantnog odevanja. 

Muške naočare daju poseban izgled

Bilo da se radi o naočarima za vid ili sunce, one daju upečatljiv izgled svakoj osobi, i muškarcu i ženi. Kada govorimo o modelima za muškarce, uglavnom se akcenat stavlja na kvalitet stakla, pre nego na sam izgled. Muške naočare mogu imati progresivna stakla, ili multifokalna. Radi se o univerzalnim rešenjima koji imaju efekat i za korišćenje na blizinu, srednju ili veliku daljinu.

Estetski su potpuno ravne, bez nepravilnih linija i odlično izgledaju na licu. Daju dozu elegancije, ozbiljnosti i vrlo su funkcionalne. Progresivne naočare možete kupiti samo u sertifikovanim progresivnim centrima kao što je Show Room Optika u Beogradu.

Svakako, muškarci vole, kao i žene, da im model bude odgovarajući. Bitno je da pokriva oči, čak i deo obrva, da na nosu budu udobne i kompletno dobro izgledaju na licu.   su odlično rešenje za rad na računaru, jer sprečavaju dejstvo štetnih zraka i svetlosti, i daju mogućnost korišćenja bez uticaja na promenu dioptrije. Tu su i naočare za sunce, sjajan modni i zaštitni detalj svakog muškarca. Posebno tokom vožnje ili boravka na suncu, ove naočare su neizostavne. Modeli mogu biti sa providnim ili potpuno neprovidnim staklima, uglavnom neutralnijih boja i dezena. Uredno održavanje podrazumeva odlaganje u futrolu, torbu i adekvatno održavanje. 

Sa druge strane, naočare za sunce uvek dobro izgledaju u kombinaciji sa drugim odevnim predmetima kao što su kožne jakne i dobre farmerke.

Muške kožne jakne – moda koja ne prolazi

Ne samo da su odličan detalj, već i gotovo obavezan odevni predmet – muške kožne jakne su za sve generacije. Ukoliko niste obožavalac stalnog nošenja sakoa i uskih, neudobnijih kaputa, a potrebno je da nosite često i elegantnije komade garderobe, muške kožne jakne odlično će rešiti vaš problem. Danas su rasprostranjene u mnogo različitih boja, za razliku od nekih klasičnih crnih i braon modela. Ipak, ova dva i danas su najpopularnija, bez konkurencije, jer se odlično uklapaju u svaku odabranu odevnu kombinaciju.

Bilo da su izbor patike ili elegantne cipele, muške kožne jakne prosto „idu“ uz sve. Imaju izuzetno veliku trajnost i kvalitet. Obično zahtevaju da se izdvoje veće sume novca, ali mogu se naći i po sjajnim cenama u regionu naše zemlje. Razlikuju se zimski i letnji modeli, po debljini, dužini, krznu, kapi i drugim detaljima koji su prilagođeni određenom godišnjem dobu. U slučaju da dođe do gubljenja boje i habanja tokom vremena, dostupne su radnje koje se bave bojenjem kožnih odevnih i drugih predmeta. Posebno što su muške kožne jakne, isto kao i ženske, odevni predmeti koji su popularni i moderni desetinama godina unazad. 

Stajling za muškarca može da izgleda potpuno savršen uz navedene detalje i odevne komade koje ne gube vrednost ni stil sa proticanjem niza godina. Uz to, odličan muški sat, šal, aktovka ili druga torba, može dodatno zaintrigirati i dočarati stajling, posebno u poslovnoj varijanti.