Splav leto – mjesto najboljih ljetnih provoda u Beogradu

Noćni izlazak tokom ljeta u Beogradu je poseban. Dobra muzika, čuveni splavovi i društvo je dobitna kombinacija za najluđi ljetni provod. 

Već godinama svi iz regiona ali i ostatka svijeta dolaze u Beograd kako bi se uvjerili zašto ga zovu najboljim gradom za noćni izlazak. 

Tokom ljeta posebno su popularni splavovi – noćni klubovi na rijeci Savi. Cjelokupan ambijent kluba na vodi pruža vam poseban doživljaj noćnog izlaska koji zasigurno nećete zaboraviti. U Beogradu postoji mnogo noćnih klubova i splavova, te je teško izdvojiti najbolje. 

No, posebno se izdvaja Splav Leto koji je već godinama epicentar najboljih provoda u Beogradu. Nalazi se na Sajamskom keju, tačnije na Bulevaru Vojvode Mišića bb. Ovo je posebno odlično mjesto za izlazak ukoliko ste ljubitelj disco i house muzike. 

Splav leto je otvoren četiri dana u sedmici i radno vrijeme mu je od 23:30 h do 05:00 h. Dakle, u prepoznatljivom beogradskom noćnom izlasku ovdje provod traje sve do zore. 

Srijeda, petak i subota su rezervisani za poznate beogradske Dj-eve koji puštaju najveće klubske, dance i house hitove. 

Mjesto najboljih matinee zabava

S druge strane nedjelja je rezervisana za matinee zabave. Za one koji ne znaju šta su matinee zabave riječ je o dnevnim zabavama, koje posebnu čar imaju tokom ljeta. 

Ukoliko nikada niste bili na jednoj takvoj zabavi onda je ovo možda znak da u narednom ljetu iskusite ovu vrstu žurke. 

Možda mnogima na prvu ne zvuči privlačno ljetni provod tokom dana. No, matinee zabave kriju brojne prednosti. Neke od njih su lakši dolazak do kluba i pronalazak parkinga, bezbjednost, bolja organizacija i možete doći kući u pristojno vrijeme. 

Mnogi nisu fanovi noćnih izlazaka do zore jer znaju da će naredni dan provesti nenaspavani, umorni i možda mamurni. Dnevne zabave su idealne upravno za tipove osoba kojima se ide kući u ponoć. Na ovaj način doći ćete u sasvim pristojno vrijeme, a da pri tome niste ništa propustili. 

Uslovi rezervacije na Splavu leto 

Dobar noćni izalazak u Beogradu je zagarantovan ukoliko na vrijeme okupite društvo i rezervišete stol. Rezervacije u bilo kojem beogradskom noćnom klubu ili splavu su neizbježne. Velika zainteresovanost i popularnost noćnog života u ovom gradu je razlog zašto je u većini lokala rezervacija obavezna. 

Ako nemate rezervaciju na splavu Leto možete stati za šank i jednako se dobro provesti. Samo se pobrinite malo ranije doći kako biste zauzeli mjesto. Za rezervaciju barskog stola potrebno je uzeti jednu flašu stranog žestokog pića po vašem izboru. Bez obzira jeste li za šankom ili u separeu jednako dobro ćete se provesti u ovom splavu.

Za dio gdje je visoko sjedenje potrebna je jedna premium flaša stranog pića po izboru. Dok je za rezervaciju separea potrebne dvije premium flaše stranog žestokog pića po izboru. 

Ambijent splava u potpunosti opravdava njegovo ime. Savršena kombinacija urbanog i elegantnog prostora je idealan spoj za ljetne zabave. 

Beogradski splavovi su poznati po posebno dobrim noćnim provodima koji ljeti okupljaju mlade diljem regije i evrope. Noćni klub na rijeci pruža posebnu atomosferu, ali i malo niže temperature koje su svima potrebne za vrijeme ljetnih vrućina. 

Splav Leto uvršten je u jedan od najboljih splavova u Beogradu. Dnevne i noćne zabave tokom cijelog ljeta, ambijent, muzika pružaju noćni provod koji svi trebaju barem jednom iskusiti. 

Beograd se s razlogom naziva gradom koji nikada ne spava. Ukoliko želite iskusiti malo drugačiji provod sa dance i house hitovima onda je ovo prilika za vas. 

Kroz godine splavovi u Beogradu stekli su posebno ime i ugled, te pružili su neke od nezaboravnih noćnih izlazaka mnogima. 

Čak i da niste ljubitelj klubova, kafana, barova dnevne zabave, koje su ljeti u ovom splavu svake nedjelje, savršena je prilika da iskusite sve čari beogradske zabave.