Prednosti apartmana u odnosu na hotele

Novo leto, nova avantura. Nova jesen, novo putovanje. Nova zima, novo … Ma kada je obilazak Beograda u pitanju, svako godišnje doba dolazi u obzir. Na proleće je Beograd glavna city break destinacija, stranci rado dolaze u Srbiju, a još se radije vraćaju. Neko dođe slučajno, neko je u početku skeptičan, a stranci tvrde  da od toga što ni ne znaju gde je tamo neka mala Srbija zapravo postani posle prvog dolaska njeni obožavaoci. Pa da, to je uvek tako.

Mame Srbi svojim gostoprimstvom, volimo mi da se družimo, nazdravljamo, slavimo usred radne nedelje, jer takvi smo, veseo narod po prirodi. Posebno smo veseli za vreme praznika. I baš u to doba se uvek traži koji krevet više u našoj prestonici. Pune ruke posla imaju hotelijeri, vlasnici hostela, a sve više se traže i apartmani. Beograd ima toliko apartmana u ponudi da se više isplati stranci da odaberu neki apartman za prenoćište.

Izgleda da je mnogo lakše kada se odlučite da prespavate u nekom od ponuđenih apartmana. Ali, zašto apartmani? Beograd je poznat po hotelima, cene su različite i mogu se izabrati hoteli prema svačijem džepu. Ali, zašto se ipak radije biraju jeftini apartmani? Beograd je postao glavno turističko mesto za mlade koji žele da dođu u provod. Posebno turisti iz regiona vole da malo luduju u srpskoj prestonici, neki čak dođu samo na vikend, da proslave diplomiranje, momačko ili devojačko veče i slično.

Beograd za sve i svakoga

Beograd ima dušu i nikada ne spava. Bar tako stranci kažu, a mi smo svakako saglasni sa ovom tvrdnjom. Međutim, kada se već odluče da dođu u naš glavni grad, stranci prvo provere lokaciju na kojoj su smešteni hoteli i gde se nalaze apartmani.

Beograd slovi za grad koji ima najbolji, a najpovoljniji noćni provod, te onda ne čudi zašto je lakše rezervisati apartmane odmah tu blizu Skadarlije, jer ko će da juri taksi noći i da se objašnjava sa nervoznim taksistima. Ovako je smeštaj odmah tu i peške se može doći.

Kada se uporede cene koju nude hoteli i smeštaj u apartmanima, trebalo bi uzeti u obzir i ponudu koja ulazi u tu cenu. Za prilično povoljnu cenu u Beogradu se mogu iznajmiti lux apartmani, bilo na dan bilo na nekoliko dana. Takođe, ako ne znate koliko ćete se dugo zadržati, pravi izbor za vas jesu upravo apartmani. Beopgrad ume da zavede turiste, pa oni požele da produže boravak, te u takvim situacijama se vaše putovanje po Srbiji ipak nastavlja.

Naravno, kada su apartmani u pitanju, ovaj smeštaj je svakome dostupan. Nije da hoteli nisu, ali ipak nisu svi u prilici da priušte sebi smeštaj u luksuznom hotelu. Još ako putuje cela porodica, pa se zadrže neplanirano u Srbiji, e tu već može račun da bude veliki.

Zato je najbolje da se izaberu apartmani, jer za mnogo manju cenu dobijate smeštaj kakav samo možete poželeti. A sve može online, rezervacija, dogovor, uplata i prenoćište je obezbeđeno. Zato ako rešite da se uputite ka Beogradu, onda znate šta vam je činiti. Čekaju vas apartmani, Beograd i dobar provod.