Kupaći kostimi koji su bili hit prethodne sezone

Kako je potražnja za idealnim kupaćim kostimom u jeku želimo da se osvrnemo na modele koji su bili u trendu prošle sezone.

U pitanju su izuzetni modeli koji vam i ove godine mogu pomoći u odabiru savršenog kupaćeg kostima za vas. Pred nama je na pragu nova sezona sa novim modelima i klasicima koji ne izlaze iz mode. Bilo bi dobro da se osvrnemo na prošlu godinu i da vidimo šta je prošla sezona donela novo, a šta je već hit godinama unazad. Svaka godina ima svoj trend u oblačenju, sitacija je takva i sa kupaćim kostimima. Određeni modeli ne gube svoju popularnost pa su traženi praktično svake sezone. Svakako da modne industrije ponude I nove modele svake sezone ali model koji je jenjava je bikini, možemo pomenuti i kupaći koji je u ekspanziji poslednjih godina, a to je jednodelni kupaći kostim.

Jednodelni kupaći kostim i bikini

Pregršt boja i dezena je uvek aktuelno stanje za kupaći kostim bez obzira na sezonu. Jednodelni kupaći je i ove sezone hit. Isti slučaj je bio i sa prošlom sezonom gde je bio u vrhu traženih kupaćih kostima. Najtražaniji model u svetu jednodelnih kupaćih kostima bio je kupaći sa otvorenim leđima ili onaj na kome je deo na stomaku otvoren. Pored jednodelnih, u trendu su bili i bikini dvodelni kupaći kostimi. Dvodelni kupaći kostim je i u prethodnoj sezoni , pored bikinija, bio izuzetno popularan u vidu dubokih donjih delova. Gornji delovi koji su bili popularni jesu gornji delovi koji izgledaju kao kratka majica.

Boje i dezeni

Od boja su se najčešće birale svetle jakre boje poput crvene, ljubičaste ili žute. Pomenućemo i sportski kupaći, da budemo konkretniji u pitanju je sportski kupaći sa visokim strukom . Takođe su otkrovenje prošle sezone i kupaći kostimi koji imaju kratke rukave, kupaći koji imaju karnere na brtelama. Neobičan je i način vezivanja koji ne mora biti klasičan već je omogućeno vezivanje sa jako upadljivim trakama. Dominantna boja bila je crvena. Ono što je hit i ove sezone je nastavak trenda od prošle godine, a to je animal print. Puno je različitih šara kada je ovaj dezen u pitanju i svi su popularni i rado se nose. Najpopularniji modeli kupaćih kostima 2018. bili su retro modeli, cvetni dezeni, pruge, monokini, animal print. Takođe su rado nošeni i modeli sa geometrijskom šarom, modeli koji svetlucaju i takođe oni koji su metalik materijali. Ovde možemo da spomenemo i klasiku u vidu crnog ili belog kupaćeg kostima. Ovo je standard koji će uvek biti tražen I popularan.

Širok pojas

Detalj koji je postao jako popularan od prošle sezone jeste širok pojas. U pitanju je retro dodatak koji savršeno stoji, dovodi do odličnog vizuelnog efekta i ukoliko je potrebno stanjuje žensku figuru. Najpopularniji dizajn ovog modnog dodatka su bile pruge. Široki pojas je izuzetan dodatak koji je rado nošen prošle sezone , a verujemo da ništa manje neće biti tražen i u sezoni koja nam predstoji.

Izvor: Casa dell intimo