Kako da vaš dom izgleda moderno i trendi?

Ako planirate da uređujete svoj enterijer u neko skorije vreme, a želite da bude po najnovijim trendovima došli ste na pravo mesto. Ovde ćemo pisati o svim najnovijim trendovima u 2020-oj godini. 

Priroda u stanu

U ovoj 2020-oj godini jedan od trendova koji su mnogi iskoristili u svom prostoru jeste korišćenje prirodne teksture. Ubacivanje osušenog cveća u prostor ove godine možete da primetite još više nego inače. Takođe, drveni predmeti i dekoracija su uvek bili popularni, ali ove godine se ti predmeti mešaju sa modernim i savremenim materijalima i elektronikom tako da ovaj prirodni materijal dobije potpuno nov i unikatan izgled. 

Apstrakcija 

Organski oblici i apstrakcija su oduvek bili popularni kada je reč o modernom uređenju stana, ali ove 2020-te godine dolazi posebno do izražaja. Ove godine ćete retko kada ući u moderan i lepo uređen stan, a da u njemu ne vidite neki apstraktan oblik. Organska forma dekora i predmeta podseća na prirodu koja nije bila sređivana i pravljena u poseban oblik već je ostala netaknuta i unikatna. 

Unikatan dizajn

Kao što smo već napomenuli, priroda i prirodni oblici u stanu će doprineti tome da stan izgleda unikatno i moderno, ali to nije sve što će vlasnici stana napraviti unikatnim. Uređenje enterijera je doživelo svoj vrhunac ove godine jer su mnogi svoje stanove ukrasili unukatnim nameštajem po meri. Dakle, više nije samo dekoracija unikatna već i garniture, trosedi i fotelje. Za pravljenje unikatnih stolova koriste se retki i neverovatni materijali raznih boja i tekstura. 

Boja koja ovladava 2020-om

Klasična plava je boja koju svi koji uređuju enterijer svog doma koriste na pretek. Klasična plava se koristi za nameštaj, stolove, kuhinje, ali i osvetljenja. Nema gde ova boja neće završiti. Kupuju se tepisi, jastuci i prekrivači. Stavljaju se zavese, cveće i činije koje su klasično plave. Ova boja izgleda sofisticirano i prelepo tako da nije ni čudo što je zauzela većinski prostor svakog modernog doma. Vlasnici posebno vole ovu boju da iskoriste za neki komad nameštaja tako da istakne izgled cele sobe. 

Uređenje enterijera

Uređenje enterijera zahteva puno posla, vremena i strpljenja. Praćenje trendova je neophodno ako želite da vaše uređenje enterijera bude uspešno i pun pogodatak. Naravno, ako to možete da priuštite uvek možete da zaposlite stručnjaka kako bi uredio vaš enterijer. Kada uređujete enterijer ovve 2020-te godine vodite računa da birate komade nameštaja i dekoraciju koja će zapanjiti sve koji uđu u vaš dom. 2020-ta je sva u prirodi, prirodnim oblicima, jedinstvenosti i plavetnilu. Pustite prirodnu svetlost u vaš dom kako bi dao na još većoj grandioznosti nameštaju i dekoraciji koju ste stavili u vaš prostor. 

 

Ako niste pri novcu da kupujete skupe, unikatne nameštaje ili da kupite potpuno nov nameštaj za vaš dom, onda uvek možete da napravite kompromis. Nađite činije čudnih oblika, kupite plave jastučnice i osušite cveće koje ćete posle staviti kao dekor u vašem stanu. Za mnogo manje novca ćete moći da osvežite vaš stan i načinite ga malo modernim nego što je pre toga bio.