Kako da se obučete isto kao partner/partnerka i da to deluje kul?

Većina devojaka obožava da pozajmljuje stvari od dečka, da ih nosi po kući ili u nekoj opuštenoj varijanti, Svim devojkama omiljeni odevni predmet njihovog dečak je verovatno duks. Na njoj njegov duks izgleda savršeno, a muškarci vole da vide devojku u njihovim stvarima, iako će to retko kada da priznaju.

Jedan verovatno novi nivo u svakoj vezi jeste i isto oblačenje. Na to neće pristati muškarci, ako se vi njima ne prilagodite. Naime, dozvoljeno je da obučete jednu istu stvar kao vaš partner, kako to ne bi bilo previše napadno i pomalo patetično.

Iste patike – dobra stvar – ne primećuju se toliko

Ako nosite iste patike, malo ko će primetiti, ukoliko one ne odskaču previše. Jednostavno muške patike i ženske patike danas je teško razlikovati. Prave se samo u drugom broju i eventualno su ženske patike u nekim slučajevima manje od muških patika u istom broju. Sve ostalo je isto. Tako da opušteno možete da nosite iste patike kao i vaš dečko, jer će to biti vama verovatno jako kul, a vaš dečko se neće buniti, jer to nije nešto što će se mnogo primećivati.

Nike patike, Adidas patike i ostali poznati brendovi imaju toliko modela da ponude kada su u pitanju isti modeli muških i ženskih patika, tako da jednostavno imate veliki izbor.

Isti duksevi – opušteno kul

Kada obučete iste dukseve to će se primetiti i zato pažljivo sa odabirom dukseva. Možda bi bilo bolje da pustite njega da izabere jedan model, a onda vi da uzmete isti takav, samo ženski model. Na taj način će i vaš partner prihvatiti to.

Na primer postoje ženski modeli dukseva koji na prvi mah podsećaju na muške modele, ali su prilično različiti. Ukoliko se vaš partner odluči za jedan model, vi možete uzeti ženski crop-top model tog duksa. Na taj način nećete apsolutno biti isti kao i on, ali će biti prisutan taj momenat, tako da će vam se to sigurno svideti.

Iste košulje – pazite sa modelima

Ovo je već nešto drugo i retko koji muškarac će pristati na to. Ako izaberete bele košulje, to je onda najbezbolnija varijanta. Na primer on može obući užu belu košulju, a vi možete pronaći neku belu, koja nije identična kao njegova, nego koja je na primer malo šira. I eto, isto ste se obukli, ali sem toga da ste oboje obukli belo, niko neće primetiti druge sličnosti.

Dobra stvar može da bude i sa kariranim košuljama. One jednako dobro stoje kako muškarcima, tako i ženama. Zato na primer možete da iskombinujete dve košulje, koje nemaju identične karnere, ali u prvi mah deluju isto i neke dobre farmerice, sa belim Nike patikama. Bićete par na ulici za kojim će se okretati svi.

Isti džemperi – jedan viši nivo

Kada su u pitanju džemperi slična je situacija kao i sa košuljama. I ovde treba biti obazriv. Kada birate jednobojne džempere onda je to sasvim prihvatljivo i vrlo slatko. Sa druge strane kada birate džempere sa printom, da li će to biti nekom slatko, to već zavisi od vas. Ako je to prihvatljivo i vašem partneru i vama, onda je do okej.

Međutim, treba paziti  sa tim printovima. Nekada je zaista previše patetično da i on i vi nosite duks koji ima isti print, a da pritom to njemu ne stoji, da se on ne oseća dobro. Zato, ako već želite da nosite iste džempere, fokusirajte se na one jednostavnije.