Gde zablistati u novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć u svakom uvek budi nešto radosno, svetlucavo i lepo. Svako je bar jednom bio na dočeku Nove godine, i sa sobom nosi lepe uspomene iz jedne posebne noći.

To je noć, kada cela planeta radosno igra, kada vatrometi blješte na sve strane, haljine i odela svetlucaju, a naši osmesi obasjavaju. Doček Nove godine je jedan od najradosnijih trenutaka i gde god se nalazili možemo ga obeležili.

Zato ako se pitate  kuda za doček Nove godine jednostavno posetite https://www.novagodina.rs/ i saznajte gotovo za sva mesta koja organizuju doček Nove godine 2019.

Klub, kafana ili restoran za doček Nove 2019 

Mnogi od nas, odlučuju se za klasične varijante dočeka Nove godine uz muziku, piće i hranu, odnosno veselje do ranih jutarnjih časova u lokalnim kafićima, kafanama i restoranima. Postoje naravno skuplje i jeftinije varijante, a od našeg dzepa zavisi i koju ćemo iskoritsititi. Pa tako omladina proslavlja novogodišnju noć u obližnjim kafićima u kojima ce plaća jedino cena ulaza dok je konzumacija pića neograničena. Druga varijanta jesu sada popularne kafane za doček Nove godine 2019 Beograd,  gde većina mladih izlazi vikendom, koji kroz svoj novogodišnji meni nude neograničenu konzumaciju pića uz po neki ketering. Cene dočeka Nove godine na ovakvim mestima kreću se između 25 i 50 evra po osobi. Naravno, uz sve to uključena je muzika do ranih jutarnjih časova, zagarantovan dobar provod i odlična atmosfera. Sa sobom samo treba poneti dobro raspoloženje, odlično društvo i veče će biti savršeno.

Za starije ili one koji se tako osećaju, postoje ozbiljnije varijante odnosno doček Nove godine u ekskluzivnim restoranima. Naravno pored pića i hrane, uključeni su vrhunski bendovi, koji će učiniti novogodišnje veče posebnim za vas i vaše prijatelje. Doček Nove godine u restoranima, predstavlja drugačiju vrstu zabave i provoda od onih u klubovima i kafićima, ali i svakako skuplju varijantu. U restoranu svako ima svoj sto, stolicu, pribor za jelo i konobara koji će služiti vaš sto tokom cele noći. Cene dočeka u restoranima kreću se izmežu 50 i 200 evra po osobi. Ukoliko ste presrasli „skakanje“, „cupkanje u mestu“, držanje pića u rukama i slično, ovo je svakako najbolja varijanta za vaš doček Nove godine.

Pojedini parovi, u zavisnosti od njihovog avaturističkog duha, odlučuju se da Novu godinu provedu u kući ili na skroz suprotonoj destinaciji, odnosno van grada ili države u kojoj žive. Pa tako i u zavisnosti od toga da li su samo na početku svoje romanse ili mladi bračni par sa decom, parovi takođe traže najidealniju varijantu da se opuste, uživaju i zabave 31. decembra.

Izaberite pravu destinaciju

Danas, sve više agencija nudi povoljne aranžmane za provod kako u Srbiji tako i van nje, kada je novogodišnja noć u pitanju. U Srbiji, ukoliko želite da pobegnete iz grada i buke, u opciji su vam svakako planine kao što su Zlatibor, Kopaonik i Stara planina, koji svake godine imaju organizovane večeri na trgu uz poznate bendove koji će ispraćati noć sa vama do jutarnjih časova. Ukoliko želite, da destinacije budu malo dalje, evropski gradovi kao što su Beč, Prag, Kijev, Budimpešta, Atina i mnogi drugi, pored toga što imaju organizovane večeri, nude i po više nezaboravnih dana kroz obilaske, ispijanje punčeva, piva, vina, isprobavanje tradiocinalne kuhinje, obilaske dvorova, muzeja i kultnih dešavanja, koje ne možete zaobići. U zavisnosti od toga koliko želite da potrošite ili da se provedete, na raspolaganju su vam brojne mogućnosti, a na vama je samo da odaberete na kojoj destinaciji ćete ući u Novu godinu. Mi vam predlažemo da to uradite sa osmehom, kako bi vam cela buduća nova godina bila ispunjena i srećna.