Tokom smaka sveta ateisti čuvaju kućne ljubimce

Amerikancima koji su uvereni da će u subotu biti smak sveta preduzimljivi ateisti nude uslugu čuvanja kućnih ljubimaca….

Fundamentalni hrišćani u Americi smatraju da će smak sveta započeti masivnim zemljotresom u subotu, 21. maja. Najveći vernici će odmah otići u raj, dok će ostali ostati na Zemlji još pola godine i patiti do konačnog uništenja planete u oktobru.

Problem onih kojima je odlazak u raj u subotu „zagarantovan“ je – šta učiniti sa kućnim ljubimcima? Pošto prema nekim biblijskim tumačenjima životinje nemaju dušu, kućni ljubimci moraće da ostanu na Zemlji.

Dovitljivi ateista Bert Sentr osmislio je neobični servis za čuvanje kućnih ljubimaca. On zapošljava samo ateiste, koji kao takvi sigurno ostaju na Zemlji i čuvaju ljubimce onih koji „idu“ u raj.

„Svoj život ste poklonili Isusu, i znate da ćete biti u raju, ali šta će biti sa vašim voljenim ljubimcima? Mi ćemo ih čuvati“, navodi se na sajtu kompanije koja posluje u 26 američkih država.

Sentr obećava da će za „samo“ 135 dolara ljubimac biti zbrinut od strane „potvrđenog i zagriženog ateiste“, dok mu se vlasnik bude „baškario“ u raju.

Servis pruža usluge čuvanja za pse, mačke, ptice, zečeve i sitne sisare u kavezima. U Nju Hempširu, Vermontu, Ajdahu i Montani ova usluga je moguća i za konje, magarce, kamile i lame.

Pogledajte i članak o toaletima za kućne ljubimce:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *