nakit je najbolji i najoriginalniji poklon za sve prilike

Gotovo da nema žene u Srbiji koja nema bar neki komad Pandora nakita u svojo kolekciji. Ogrlice, minđuše i narukvice sa privescima su postale toliko popularne da je ovaj nakit u poslednjih deset godina postao idealan poklon za sve prilike.

Ovaj nakit je potekao iz Danske i za nekoliko godina je od male porodične firme u Kopenhagenu osvojio svetsko tržište. Ono što ovaj nakit izdvaja od svih ostalih je njegova originalnost i to što se u bogatoj Pandorinoj kolekciji može naći po nešto za svačiji ukus.

Prva asocijacija su narukvice

Kada se kaže Pandora nakit automatski se pomisli na one narukvice sa privescima. To su zapravo sajlice na koje se kasnije nižu privesci koji se pojedinačno kupuju. Upravo ta mogućnost kombinovanja narukvica i različitih privezaka je privukla žene širom sveta da kupuju ovaj nakit. Čak su se mnoge devojke u Srbiji u jednom trenutku takmičile koja će imati više privezaka na svojoj narukvici. 

Treba napomenuti da su ovi privesci apsolutno originalni, da nisu „ozbiljni“ kao oni koji se kupuju u klasičnim zlatarama, već da su često i šaljivi i sa različitim motivima. Nakit ima i Dizni kolekciju pa su narukvice ili ogrlice sa likom omiljenog crtanog junaka odličan poklon i za devojčice, ali i devojke koje i dalje vole da gledaju crtane filmove. Pored Dizni kolekcije postoji i kolekcija privezaka u obliku kućnih ljubimaca, što je idealan poklon za sve ljubiteljke životinja.

Ono što je još jedna prednost Pandora narukvica je to što su one same po sebi lepo dizajnirane, sa različitim vezovima i kopčama, pa, ukoliko neko ne želi da nosi mnogo privezaka na ruci, i same su dovoljan, čak i izuzetno elegantan ukras.

Pandora nakit ima kolekciju izuzetnih minđuša i ogrlica

U svojoj ponudi imaju i veliki izbor minđuša za svačiji ukus. Od najjednostavnijih cvetića na šraf, preko zanimljivih alki pa sve do ultra modernih karika koje samo najsmelije žene mogu da ponesu.

Pored narukvica i minđuša, Pandora proizvodi i ogrlice, koje se takođe mogu nositi pojedinačno ili uklapati sa zanimljivim privescima. Tu su i privesci za ključeve ili originalni ukrasi za tašne. 

U kojim situacijama je bitno izabrati pravi poklon?

Pandora nakit je idealan poklon za gotovo sve prilike. Idealan je za rođendane, mature, kao poklon za diplomiranje…

Na primer, baš zbog bogate ponude Dizni privezaka, može da bude odličan poklon i za devojčice. Narukvica uklopljena sa priveskom sa likom omiljenog Dizni junaka im može biti prvi nakit koji će svakodnevno nositi.

Ako znate da devojka za koju birate poklon voli knjige iz serijala o Hariju Poteru, možete narukvicu iskombinovati sa nekim elegantnim priveskom iz ove Pandora kolekcije. Tako će moći da nosi nešto što će je asocirati na omiljenu knjigu, a neće delovati kičasto kao drugi slični proizvodi sa istom tematikom. 

Kako god okrenete Pandora nakit je idealan poklon za skoro svaku ženu jer su komadi koji se nalaze u ponudi ovog brenda dizajnirani tako da zadovolje svačiji stil i ukus.