Kerastase Srbija- vrhunski proizvodi za negu kose dostupni jednako ženama i muškarcima

Da li luksuz uvek mora podrazumevati dosta novca? Da li se nega dostojna poznatih svetskih lepotica može dobiti samo u prestižnim salonima lepote? Najzad, da li je ovaj prestiž rezervisan samo za žene? Sudeći po revolucionarnom francuskom brendu za negu kose, odgovor na sva tri pitanja je- ne. Kérastase je pariska linija proizvoda za negu kose koja je za kratko vreme osvojila balkansko tržište. Sa sobom donosi luksuz profesionalne nege iz frizerskih salona i mogućnost da se potpuna regeneracija kose desi u kupatilu svake žene. Iako je to ideal koji obećavaju svi brendovi, Kérastase nudi negu svakog tipa kose zahvaljujući konstantnom razvoju novih tehnologija i pronalaženju sastojaka koji daju vidljive rezultate jako brzo. Za Kérastase ne postoji tip kose koji je teško negovati. 

Svaki tip kose je jedinstven i vredan vrhunske nege

Često se mogu čuti primedbe žena sa kovrdžavom kosom koje teško nalaze proizvode za adekvatnu negu svojih bogatih kovrdža. Takođe, plavuše se muče sa ljubičastim podtonovima koji se javljaju kada se kosa pere šamponima namenjenim farbanoj kosi. Žene sa tankom ili oštećenom kosom su frustrirane činjenicom da sve “čudotvorne” maske koje se mogu nađi u ponudi komercijalnih brendova zapravo ne daju nikakve rezultate. Upravo ove žene su revoluciju u nezi kose koju su tako dugo priželjkivale pronašle u Kerastase Srbija proizvodima. Među specijalizovanim linijama proizvoda se mogu pronaći oni koji odgovaraju svakom tipu kose. Bilo da je dlaci potrebna dubinska hidratacija, tretiranje mehaničkih oštećenja i onih nastalih zbog toplote, ili je potrebna nega kovrdža koja ih neće narušiti ili ispraviti, Kérastase nudi maske, serume, ulja ili kompletne tretmane koje počinju jednostavnim šamponiranjem. Ovako luksuzna nega nije namenjena samo ženama. Kerastase Srbija u svojoj ponudi ima i kolekcije namenjene isključivo muškarcima, naričito onima koji svoju kosu svakodnevno tretiraju gelom ili strahuju od preranog slabljenja i gubitka kose. Ono što je specifično za ovaj brend jeste pažnja koju poklanja dlaci od korena do njenog vrha. Kérastase proizvodi su bogati prirodnim sastojcima dlake, kao što su keratin ili hijeluronska kiselina, koji u kombinaciji sa revolucionarnom primenom abisina i instra-ciklana daju neverovatne rezultate posle samo par primena. 

Kako do Kerastase Srbija proizvoda?

Ukoliko neka dama prvi put čuje za Kerastase Srbija, ne znači da nije u trendu. Razlog tome je činjenica da se proizvodi ovog brenda još uvek ne mogu naći u većini komercijalnih drogerija. Kérastase se u Srbiji može kupiti u specijalizovanim prodavnicama frizerske opreme, u određenim frizerskim salonima i online prodavnicama. Kérastase linije proizvoda za negu kose se u Srbiji prodaju u nekoliko frizerskih salona koji ovaj brend koriste u svojim tretmanima i distribuiraju kao partneri. Online kupovina Kerastase Srbija proizvoda je moguća na sajtovima specijalizovane kozmetike koja prodaje ekskluzivne linije najvećih svetskih brendova. Najzad, prodavnice koje u svojoj ponudi imaju opremu namenjenu frizerima prodaju i određene Kérastase tretmane, najčešće namenjene revitalizaciji i nezi farbane kose. Među najprodavanijim proizvodima su svakako serumi i ulja za specijalizovanu negu, kao i šamponi i tretmani za plavu kosu. Ipak, zahvaljujući online Kerastase Srbija distribuciji nije teško doći do kompletne linije koja će jednostavno biti dostavljena na kućnu adresu.