Četiri stajling odluke za lepšu novu godinu

Sa približavanjem novogodišnje noći u nama se budi osećanje entuzijazma povodom novih početaka koji su pred nama. Simbolično, korak preko praga nove kalendarske godine pruža nam osećaj da dobijamo priliku da ispravimo sve ono čime se u toku prethodne godine nismo ponosili, da uvedemo navike koje će učiniti naš život kvalitetnijim, iskupimo se za greške i oprostimo onima koji su se ogrešili o nas.

Zbog ovog sentimenta koji, čini se, većina nas deli u vezi sa proslavom Nove godine, donošenje novogodišnjih odluka je gotovo postalo tradicija pre no što na kalendaru označimo prvi januar. Kako ove odluke donosimo pre svega da bismo bili zadovoljniji sobom, sjajna ideja je da pođemo od svog stila i modnih odluka koje donosimo. Mali iskoraci ponekad čine veliku razliku, pa pogledajmo kako svojim stajlingom možemo uneti jedno drugačije raspoloženje u godinu koja je pred nama.

Uneću boje u svoj život!

Iako nam ponekad smele boje nisu prvi izbor i ostavljamo ih po strani za letovanja ili kakve posebne prilike, zakoračite u godinu koja je pred vama odeveni u vedre boje koje vas razgaljuju. U svoje odevne kombinacije uključite komade koje možda i predstavljaju iskorak iz vaše zone komfora i nosite ih s osmehom. Poneki detalj jarko crvene ili kraljevsko plave boje će i najjednostavniju kombinaciju učiniti upečatljivom.

Unoseći boje u svoj život, ohrabrujte sebe da nastupate samouvereno i stanete spram svakog izazova uzdignute glave. Obogatite svoj garderober odevnim predmetima koji odskaču i koji će učiniti da vaš stil odiše smelošću i vedrinom, te ćete noseći ih sebe podsticati da se i sami tako osećate.

Ponosiću se sobom!

Donesite odluku da se u novoj godini ponosite svojom ličnoću i svime što govori o vašoj jedinstvenosti. Iskoristite modne kombinacije da istaknete svoje osobenosti i samim time ih učinite interesantnijim i neuobičajenim. Majice sa printom već godinama ne napuštaju modnu scenu s razlogom kao vid personalizovanja stila. Biramo ih da učinimo svoje modne izbore urbanim i zabavnim, ali i da se kroz njih izrazimo i utičemo na način na koji nas ljudi oko nas vide.

Komadi kao što je moderna Stranger Things majica će se sjajno uklopiti i sa sakoom i salonkama, te je možete nositi u formalnijim prilikama, ali i uklopiti u casual varijante. Majice sa printom mogu slati i važnu poruku i igrati ulogu u osvešćivanju našeg okruženja u vezi sa nekom temom koju smatramo naročito bitnom na širem planu. Odlučite da u 2023. godini komunicirate sa svojim okruženjem kroz vaše modne izbore i očekujte da će oni pokretati interesantne razgovore i buditi radoznalost u ljudima oko vas.

Pružiću svoj doprinos planeti!

Činite modne izbore imajući u vidu način na koji oni mogu uticati na našu planetu, dakle na svet u kojem živimo. Ukoliko svojim izborima podržavamo održivu modu, mi ćemo zaista načiniti razliku. Nemojte biti malodušni u novoj godini, misleći da doprinos pojedinca ne može spasiti zdravlje naše planete, već verujte da ekološki osvešćeni postupci svakoga od nas zaista doprinose jednom višem cilju.

Odeću koju kupujete birajte na osnovu informacija o materijalu, načinu njene proizvodnje i ekološke osvešćenosti brenda. Reciklirajte staru odeću i pružite svoj doprinos inicijativama koje se angažuju na ovom planu. Ovo je novogodišnja odluka koja će bez sumnje učiniti da se osećate bolje i da budete ponosni svojim stajlingom i na jednom dubljem nivou.

Pružaću sebi pažnju koju zaslužujem!

Da biste zaista uživali u svemu što vas okružuje i radovali se svakom novom danu u godini koja nam predstoji, morate na prvom mestu da zavolite sebe. Savet koji se u velikoj meri tiče vašeg stila i brige o svom izgledu je da posvetite sebi pažnju koju zaslužujete. Nemojte da štedite vreme na sebi i svakoga dana aktivno radite na onome što će vas usrećiti i učiniti da se osećate zaista dobro u svojoj koži. Sastavljajte svoje modne kombinacije sa strpljenjem, uživajući u sebi. Negujte svoju kožu, kosu, brinite o svome zdravlju, pažljivo birajte kozmetiku koju ćete koristiti. Neka 2023. bude zaista vaša godina!

Razmišljajući o svojim novogodišnjim odlukama, pođite od sebe. Potrudite se da način na koji ćete brinuti o sebi i obrazovati svoj stil u godini koja je pred vama učini da se osećate sjajno u svojoj koži, da budete ponosni na sebe i svoje izbore u ovom kontekstu. Iskoračite iz svoje zone komfora, promišljajte svoje modne izbore i stupite u novu godinu spremni za sve izazove, radosti i poduhvate koji vas u njoj očekuju. Srećna Nova godina!