All inclusive letovanje u Turskoj: Ponude srpskih turističkih agencija


Letovanje u Turskoj odavno je jedna od čestih i omiljenih destinacija za srpske turiste. Ponuda turističkih agencija se svake godine povećava i unapređuje prateći trendove i potrebe turista. Ono što ovu turističku destinaciju za letovanje izdvaja od drugih je činjenica da se Turska svojim najvećim delom nazali na tlu Azije, dok se samo tri procenta teritorije nalazi u jugoistočnoj Evropi. 

Istorija joj je duga i burna, imala je i ima izuzetan geografski položaj. Izlazi na čak četiri mora i to: Sredozmeno, Crno, Mramorno i Egejsko. Danas je ona parlamentarna republika u kojoj je zvanična religija islam, a zvanični jezik je turski. Njihova kuhinja je nešto što svakako treba isprobati. Turistička područja koja su popularna i kod naših turista imaju mediteransku klimu koja podrazumeva duga i topla leta. 

Sve ovo su samo neki od razloga zašto i dalje veliki broj putnika ovu zemlju bira kao svoju krajnju destinaciju. 

Last minut ponude – Turska letovanje 2023 All inclusive

Ponuda za letovanje u Turskoj stalno se unapređuje i prilagođava nastalim promenama u razvoju društva ali i potrebama turista. Od nedavno turističke agencije u našoj zemlji uvele su mogućnost direktnih čarter letova iz Beograda i Niša do aerodroma u Alanje koji je poseban upravo po tome što se sa njega direktno vidi plaža i divno more. To mnogo olakša putovanje u ovom delu i daje mogućnost da se odbere neka od mnoštvo kvalitetnih ponuda hotela koji nude all inclusive uslugu. Zbog toga što se za mnoge hotele i smeštaje može reći da su pogodni za porodična letovanja odličan su izbor ako putujete sa decom gde se mogu dobiti i neka gratis mesta. Ova zemlja poznata je po solidno odnosu cene i pružene usluge, tj. kvaliteta.

All inslusive ponuda sa čarter letovima iz Beograda i Niša najčešće se odnosi na letove ka Antaliji, Beleku i Kemeru u poslednje vreme.  

Ako želite da pogledate celokupnu ponudu agencija i uporedite uslove, cenu i ono što oni nude to možete uraditi tako što ćete na svom google pretraživaču ukucati ,,Turska letovanje 2023 all inclusive“ i izaći će vam celokupna aktuelna ponuda.

S ozbirom da je već sredina leta, najpopularnije će biti ultra last minut ponude sa polaskom kroz dan ili dva i last minut ponude.

Inače, treba napomenuti da je All inclusive usluga nešto po čemu je ova zemlja prepoznatljiva kada je letovanje upitanju. Osnovu predstavlja dobar smeštaj, uz sva tri obroka, užine tokom dana i uslugu konzumiranja pića, dok će u onim nešto boljih hotelima biti dostupna i usluga bazena, aqua parkova ili wellness & spa centra ako ih poseduju. 

Nama najbliža oblast za letovanje u Turskoj – Egejska obala, nakon nje Antalijska regija

Najpoznatija mesta na Egejskoj obali su Kušadasi, Marmaris i Bodrum. U sezoni tokom svake godine, pa tako i ove 2023. godine na svim od ovih pomenutih mesta bićete u prilici da sretnete mnogo turista iz Srbije.

Sa druge strane Antalijska oblast nudi nekoliko popularnih destinacija za naše turiste poput Alanje, Kemera, Beleka…

Ono što je svima zajedničko je visoko kvalitetna usluga, odnosno bolje rečeno, odličan odnos cene i kvaliteta pogotovo ako govorimo o all inclusive ponudama. A tome treba dodati i gostoprimivost koja je zastupljena.  

Autobuski prevoz – da ili ne?

Pored avionskog prevoza, postoje neke naše turističke agencije koje nude i mogućnost prevoza do željene destinacije automuskom linijom. Putovanje traje iz naše zemlje oko dvadeset i četiri sata (zavisno od mesta do kojeg se ide) i može biti jedno nezaboravno iskustvo ako se vozite udobnim i komforni autobusima.

Za mlađe generacije ovo predstavlja izuzetan vid zabave i druženja tokom putovanja pa se oni češće odlučuju za ovu opciju. Svakako radi se o jeftinijoj varijanti