Uskoro… Štrumfovi…

strumfovi
Izašao je poster za novi 3D film “Štrumfovi“ koji najavljuje ekranizaciju avantura malih plavih likova iz naše mladosti…
Filmska verzija o avanturama malih simpatičnih stvorenja i zločestom čarobnjaku Gargamelu koji ih večito proganja, snima se ovih dana u Njujorku, u režiji Radže Gosnela (Skubi Du, Čivava sa Beverli Hilsa).

 

 

Štrumfovi se vraćaju u 3D verziji, u filmu koji će biti mešavina animacije i igrane strukture i koji će se u bioskopima naći u leto 2011.

Bežeći od zlog čarobnjaka, Veliki Štrumf i dvoje njegovih drugara dospevaju u Njujork i moraju da pronađu način da se vrate nazad u svoje selo pre nego što ih pronađu Gargamel i njegov mačak Azrael.

Uloga Gargamela, koji ovog puta ne juri Štrumfove da bi ih proždrao već da iz njih izvuče „mističnu esenciju“, pripala je Henku Azariji, dok će pop pevačica Kejti Peri pozajmiti glas Štrumfeti.

Scenario za film o Štrumfovima koje je stvorio belgijski strip autor Pejo, napisali su Dejvid Stem i Dejvid Vajs, scenaristi drugog i trećeg nastvaka „Šreka“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *