Prirodni načini za postizanje bolje zabave :)

Kako muškarci stare sve se češće javlja problem slabije zabave u krevetu. Međutim, naučnici su dokazali da i muškarci od 80 godina mogu da imaju redovnu aktivnsost kad se ugasi svetlo.

Da bi se to postiglo – veoma je bitno voditi način života gde se nećemo hraniti samo pečenom hranom, odnosno hranom bogatom mastima, nećemo samo sedeti i ne raditi ništa.

Za jaku erekciju je potrebna i fizička vežba, makar da vežba bila i blago džogiranje ili čak i šetnja.

Rešite se stresa i pređite na zdravu ishranu

Nište opušteni, pod stalnim ste stresom i često ste nervozni. Ako je ovo slučaj kod Vas, može da se desi da ne budete na svoj ranijem nivou u krevetu. Normalna i čvrsta erekcija zahteva da se opustite i da ne mislite samo o svom polnom organu i da ne bude on jedini čime ćete se baviti tokom čitavog čina seksa. Uživajte u vođenju ljubavi, uživajte u svojoj partnerki…

Kako biste se na pravi način rešili stresa – sednite najpre sa Vašom partnerkom i oči u oči ispričajte jedno drugome šta volite u krevetu. To može u mnogome da opusti obe strane, a to je već jedan korak ka boljoj erekciji. Osim oslobađanja od stresa – veoma je važna i ishrana. U svoj organizam unosite što više vitamina E, minerala i cinka, kao i omega 3 masne kiseline koje se nalaze u pojedinim ribama. Na ovaj način ćete pojačati Vašu erekciju, a kao dodatak – povećaćete i broj spermatozoida. Verovatno Vam ovo zvuči sve primamljivo – na Vama je da preduzmete prave korake.

Nije teško uraditi ovih nekoliko stvari, samo je teško početi. Ne mora da znači da ste impotentni ako neki put zakaže Vaš „prijatelj“. Imajte poverenja u njega i budite strpljivi. Znate onu poznatu izreku – „Strpljen – Spašen“.

Krećite se više i sve će biti konstantno čvršće

Ako nemate vremena za teretanu i za svakodnevnu vežbu – sigurno imate nekoliko sati tokom čitave nedelje gde možete da odvojite vreme i da uradite po nekoliko trbušnjaka. Istraživanja su i ovo dokazala da ukoliko ojačate trbušnje mišiće ujedno znači da će Vam i erekcija biti snažnija.

Popularni trbušnjaci mogu da se „izvajaju“ i kod kuće, pa možete i ovde da uštedite na vremenu.

Međutim, ako imate više vremena – idealno je vreme da krenete i u teretanu i da radite i na drugim grupama mišića, a ne samo na trbušnjacima. Uz trbušnjake se trudite da uradite i kardio vežbe.

Stabilna erekcija zahteva i redovnu kilažu, a kardio vežbama ćete i to postići. Ponovo napominjemo, ako nemate vremena za teretanu – jutarnji džoging je savršen, ali čak i pola sata do sat šetnje može da učini čuda. Kada se budete pridržavali svih ovih saveta – odnosno kada uspete da se opustite i rešite se stresa, krenete zdravije da se hranite i ubacite u sve to i malo fizičke aktivnosti – Vaša igrčaka nikada neće imati problema da se „probudi“, odnosno napon će biti na zadovoljavajućem nivou.