Kako biti ponovo privlačna svom partneru, kada je veza u škripcu?

Da li se sećate početka vaše veze? Jedva ste čekali da vas partner pozove, provodili ste sate pred ogledalom, a kakva je situacija sada? Imamo savete uz koje ćete ponovo bitti privlačne svom partneru!

Ove savete možete iskoristiti kako biste osvežili vašu vezu, a možete id a ih upotrebite kada vaša veza ili braak zapadne u krizu. Ako vam je stalo da spasete vezu i da se ponovo svidite svom partner, kao na početku, onda morate da promenite neke stvari.

Kako bismo prekinuli monotoniju, moramo malo da se opustimo i da uradimo par ludih stvari koje dugo nismo radili. Hajde da vidimo šta je problem, i kako da ga rešimo, kako da ponovo budemo privlačne svom muškarcu, jer nikad nije kasno da se on zaljubi ponovo!

Neka se ponovo zaljubi u vas

 

Svaka ženi voli pažnju i divljenje od svog partnera. Kada smo dugo u vezi, više ni ne obraćamo pažnju da li na je frizura na mestu, da li svako veče idemo u nekom zavodljivom vešu na spavanje. Mislimo da to nije mnogo važno, dok nam kriza ne zakuca na vrata.

Osećaj da je partner i dalje zaljubljen u vas je neprocenjiv i jako bitan i za vezu i za brak. Po naučnim istraživanjima, muškarci imaju gen za strast na duže staze, iako se dugo verovalo da oni posle dužeg vremena gube interesovanje. Sada kada smo to utvrdili, onda samo možemo da podgrejemo strasti i da uživamo u lepim stvarima u našoj vezi.

Verujem da ste i vi, kao svi ljudi na ovom svetu, imali i uspona i padova u vezi da ste grešili, plakali, svađali ste, imali probleme. Na tren, zastanite i zapitajte se šta vam se najviše sviđa u vašoj vezi. Baš n ate stvari treba da vam bude fokus!

Da li ste zadovoljni sobom u toj vezi, da li imate dovoljno samopouzdanja da iskažete sebe i svoje stavove? Samopouzdanje je nešto na čemu treba uvek raditi, posebno ako se nalazite u zoni komfora. Iako znate da vas partner voli, uvek je vreme da malo poradite na svom izgledu i na svojim navikama.

Budite zavodljive

Šta bi se desilo kada bi se žene ponekad ponašale kao ljubavnice? Onda ljubavnice ne bi postojale.

Poenta je da budete zavodljive kao na početku i da on oseti kako se trudite oko njega. Među hiljadu problema, nađite izvor radosti koji je vredan truda,koji je vredan da se doterate i spremite mu ukusnu večeru i plešete sa njim bez muzike.

Muškarac će uvek iznova zaljubljivati u vašu ličnost, u vaše uspehe i u vaše osmehe. Zaljubljivaće se kad god ga iznenadite. Zato je važno da ne dovodite sami sebe do rutina, već da se aktivirate i da priređujete svom partner svakodnevna mala iznenađenja koja će ga potsetiti zašto je izabrao baš vas.

Znam da postoje dani kada vm nije ni do čega, ali uvek izdvojite malo vremena da budete tip-top. Iako to nekad zvuči kao nemoguća misija, itekako je moguće, ako promenite svoje navike i naoružate se samopouzdanjem.

Postoje trikovi uz koji ćete svakoga dana biti sređeni, bez obzira da li vam je loš ili dobar dan. Vaš partner će mnogo ceniti to što uvek blistate!

Izgledajte savršeno za svog muškarca

 

Kada kažem savršeno, kažem da nekad treba da se sredimo po meri našeg muškarca. Sigurno ćete se setiti kada ste ga poslednji put ostavile bez daha. Uradite to ponovo, bez obzira da li je sreda ili subota. Organizujte privatnu večeru sa svećama kod kuće, iako vam nije godinjica. Uradite ono što dugo niste i videćete kako ćete rasplamsati strasti.

Tog dana zaboravite na sve brige i obaveze na poslu. Ne zamarajte svog muškarca sa sitnicama, već ga saslušajte, gledajte, smejte se sa njim. Za promenu, budite pažljive, udelite kompliment, recite mu zbog čega vam se sada sviđa. Opustite se i napravite prijatnu atmosferu.

Obucite haljinu i obujte štikle, iako ste kod kuće. Našminkajte se, sredite kosu i stavite omiljen parfem. Uz malo truda, osećaćete se kao da ste u Parizu! Nije ni važno gde ste kada ste sa pravom osobom.

Umesto što kupujete bezbroj sitnica koje vam nisu potrebe, ovog meseca izvojite novac i obradujte sebe novim, zavodljivim vešom. Budite kreativne, ako što ste bile na početku veze i videćete znatno poboljšanje u vašem odnosu. Naravno, u svemu ovome i vi treba da uživate i da osetite da je sve što radite dobro i za vas i za njega.

Male izmene biće pun pogodak

Kada unosite promene u svom izgledu, vaš muškarac će to svakako primetiti. Svideće mu se što se sređujete i što radite na svom izgledu.

Iako je nekako normalno da se partneri malo ugoje kada su u ddugoj vezi, možda će redovno vežbanje da vas trgne iz rutine. Fizička aktivnost dobra je za celokupno zdravlje, ali itekako može da utiče da stvorite bolju sliku o sebi. Ukoliko vas muči višak kilograma i ako vam on smeta, onda vežbe obavezne, već od sutra!

Bićete aktivniji, lepši i imaćete više energije, vaš partner će to svakako primetiti.

Naravno, ono što će vaš partner ceniti jeste što brinete o sebi, a postižete sve ostalo. Diviće vam se zbog toga. Iako je nekad teško biti “savršena žena” koja sve postiže, mi žene to ipak radimo najbolje, i kada se to očekuje i kada se ne očekuje od nas.

Nemojte dopustiti sebi da dođete u fazu kada zbog svog izgleda niste zadovoljni ni sobom ni svojim partnerom. Promenite svoje navike i brinite o sebi i svojoj lepoti, na vreme.

Lepota je vredna truda i treba je negovati. Naravno, prvenstveno to radite zbog sebe, a tek posle za nekog koga volite. Najbitnije od svega jeste da se vi osećate dobro u svojoj koži. Nećete se osećati najbolje ako ne brinite dovoljno o tome kako izgledate.

Rešavajte probleme koji se pojavljuju, sprečite opadanje kose što pre, uvek brinite o svojoj koži, ne dajte da vaši nedostaci budu vaše obeležje, već samo prolazna stvar.

Budite neodoljive

 

Kada kažem da budete neodoljive, mislim na to zračite, a to ćete uspeti samo ako se osećate dobro. Teško je osećati se dobro kada je veza u škripcu, zar ne?

Kako se osećati dobro u svojoj koži? Neodoljiva žena je prvenstveno zadovoljna sobom. Onako kako se oćeate, tako ćete i izgledati. Stavite sebe na prvo mesto i dovedite se u red, i psihički i fizički. Počnite od svog zdravlja. Kada pričamo o zdravlju, govorimo o adekvatnoj i uravnoteženoj ishrani, o kvalitetnom snu i o pozitivnom, zdravom razmišljanju.

Kada je vaša veza u krizi, pre rešavanja problema, bitno je da budete staloženi i smireni, da budete sigurni u sebe i u svoje odluke. Kada je vreme za promene i poboljšanja, ne smete to raditi na silu, već treba da se osećate dobro, kako bi željeni ishod bio još bolji od očekivanog!

Za početak, oslobodite se nagomilanog stresa, meditacija za početnike je odličan korak. Stres vam je najgori neprijatelj, i kada je vaša veza u pitanju, on će učiniti mnogo štete. Svaka neodoljiva žena zna da iskontroliše stress i da ga se oslobodi. Jednostavno je, nemožete sijati, ako stee puni negativnih misli.

Stres je očigledan i džaba vam nova haljina kada će on uništiti sve. Oslušnite telo i kada osetite da vas stres napao, izađite, šetajte, duboko dišite, razbistrite glavu. Naučite da kažete “NE” i uvek ono što volite stavite na prvo mesto. Neke obaveze možete da preskočite, a da umesto toga uradite nešto što vas opušta i raduje.

Ne zaboravite da svakoga dana odvajate vreme za sebe. Iako mislite da je posvećenost najbitnija u vezi, sat vremena gde ste sami sa sobom, vaš partner će ceniti, jer će uz sebe imati nasmejanu, lepu i stabilnu ženu, svakoga dana.

Za tih sat vremena radite ono što samo vi volite, radite jogu, popijte čašu vina, čitajte, pogledajte seriju, nazovite drugaricu. Isplanirajte svoje vreme, uvek ćete naći malo vremena koje će biti samo vaše. Vi kreirate vaše vreme, ne zaboravite to!

Budite sigurne u sebe

 

Partneri vole jake žene na koje mogu da računaju.

Kao i lepota, i vera u sebe se gradi i neguje. Srećne žene su zadovoljne svojim životom i svojim izborima.

Bitno je da znate i da shvatite da vi zaslužujete ljubav, pažnju, poverenje i poštovanje. Sreća je stvar odluke, a kad uzmete stvar u svoje ruke i preuzmete odgovornost, bićete svesni da vi možete da promenite stvari na bolje, i da vezu koja je zapala u krizu, možete osvežiti već danas, samo treba da se mao potrudite.

Borite se za ono što želite, Kada jednom uspete, svaki sledeći put će vam biti zanimljivije, gledaćete na to kao na izazov koji vam donosi radost. Možda su vaši problem veći, pa je potrebno više vremena da sve dovedete do idealnog stanja, ali znate da možete, samo ako želite,

Prvo menjajte sebe, a tek onda tražite od svog partnera promene. I on će sam uvideti da treba da bude bolji, ako pored sebe ima ženu na koju može da se osloni.

Negujte svoje uspehe i trudite se. Posvećenost cilju zasigurno daje rezultate. Ne tražite izgovore, borite se za ono do čega vam je iskreno stalo. Setite se početaka, šta ste to radile, a da je bilo tako neodoljivo? Uradite to opet.

Budite zadovoljni sobom i onim što imate, pobedite svoje strahove i istaknite sve ono dobro što imate u sebi. Pohvalite sebe i pohvalite svog partnera kad god uradi nešto dobro. Volite sebe i volite ono što imate, uživajte u svojim odlukama i izborima.

Kada veza zapadne u škripac, potrebno joj je malo nege i malo više ljubavi da se vrati na put na kome ponovo osećate radost! Kako bi odnosi trajali godina. Život nekad nije jednostavan. Začinite vašu vezu sa boljom i iskrenijom komunikacijom, razbijte rutinu, eksperimentišite, organizujte svoj ponovni prvi sastanak i smejte se, mnogo se smejte.

Osmeh ide ka poljupcu, a savršeni poljubac može učiniti da se osećate kao da ste se prvi put poljubili!