PARTIZAN: Todorovski blizu Partizana

todorovski
Srpski šampion bacio oko na desnog beka Rada i makedonske reprezentacije. Crno-beli su pokazali interesovanje – potvrđuje čelnik „građevinara“ Ranko Stojić

Makedonski reprezentativac, trenutno desni bek Rada Aleksandar Todorovski, definitivno je interesantan Partizanu. Prema rečima prvog čoveka kluba sa Banjice Ranka Stojića, razgovori između njega i predsednika Partizana Dragana Đurića „dotakli“su i Todorovskog…
– Odavno se priča o tome, Partizan jeste pokazao interesovanje. Razgovarao sam sa predsednikom „crno-belih“Draganom Đurićem i dotakli smo se Todorovskog, ali više informativno. Još nema ništa konkretno na tu temu, imamo mnogo opcija za Aleksandra, jer je u veoma dobroj formi – rekao je Ranko Stojić za „Sport“.

Todorovski je rođen u Kraljevu i, pored makedonskog, ima i srpski pasoš, tako da se ne bi tretirao kao stranac u Partizanu.
U dosadašnjoj karijeri Todorovski je branio boje novobeogradskog Radničkog, Apoela iz Nikozije, Digenisa, AEL, posle čega se vratio u Rad. Za makedonsku reprezentaciju je odigrao četiri utakmice.

Novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *