PARTIZAN: Lazevski za SPORTAL.RS: Ne želim da napustim Humsku

lazevski
Legija je izrazila želju da angažuje Aleksandra Lazevskog ove zime, ali reprezentativac Makedonije nije previše zainteresovan za tu opciju. U razgovoru za SPORTAL.RS mladi defanzivac Partizana se začudio kada smo mu preneli informaciju iz poljskih medija, da je na meti tima iz Varšave.

– Ništa ne znam o tome, zaista prvi put čujem da me Legija želi. Srećan sam u Partizanu i ne ide mi se iz Humske. Ovde sam odrastao, naučio sve i pre svega postao čovek. Želim sa „parnim valjkom“ da osvojim ove sezone duplu krunu i sve misli su mi vezane za crno-bele – istakao je Lazevski.

Kakav je osećaj vratiti se treninzima posle pauze?

– Uželeo sam se drugara iz kluba i atmosfere. Bez problema sam izdržao prvi trening, jer ni sam nisam siguran koje su mi ove pripreme po redu. Pošto sam u klubu 11 godina, mislim da su 22. tako da sam navikao na ovaj period.

Kako ste proveli zimski odmor?

– Praznike i pauzu u prvenstvu sam proveo sa porodicom. Uželeo sam se rodbine. Tokom sezone imam previše obaveza kako u klubu tako i u reprezentaciji i teško stižem da vidim najmilije, pa sam zato iskoristio pauzu da im se maksimalno posvetim. Uostalom, najlepše je sa porodicom – zaključio je Lazevski.

Sportal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *