PARTIZAN: Kleo u Kini za 4 miliona evra?

kleo
Sa Dalekog istoka u Humsku 1 je stigla veoma izdašna ponuda za odličnog brazilskog napadača. Crno-beli u velikoj dilemi, čeka se stav najboljeg strelca crno-belih…
POSLE Južne Amerike i Evrope, lako bi moglo da se desi da Kleo karijeru nastavi u Aziji! Posle turskog Trabzona, čija je ponuda od tri miliona evra glatko odbijena, Partizan je dobio novu, za milion vredniju, ali iz Kine.

Klub čije se ime drži u tajnosti, poslao je u Humsku 1 predlog crno-belima da „trampe“ Klea za četiri miliona evra. I ta ponuda nije završila u kanti, već je i dalje na stolu čelnika Partizana, koji još vagaju kakav odgovor da pošalju.

Trenutno raspoloženje u taboru srpskog prvaka je da Kleo može da ide uz odgovarajuće obeštećenje, ali osim raspitivanja, zasada nije bilo ozbiljnijih ponuda za njega. Prva prava, koja zadovoljava kriterijume čelnika crno-belih je ova poslednja koja je stigla iz Kine.

Međutim, jednako je bitno u celoj priči i kako razmišlja Kleo, da li mu se u 25. godini odlazi na Daleki istok, umesto da pokuša da se dokaže u nekoj jačoj evropskoj ligi od srpske. Ali, priče o interesovanju Lacija, Napolija su i dalje samo priče… Kakav god da bude epilog, Brazilac Kleo će biti jedan od najrentabilnijih fudbalera Partizana u novijoj istoriji, pošto je plaćen oko 400.000 evra, a samo na konto njegovih golova za ulazak u Ligu šampiona (ukupno 20 jesenas) i kasnije prodaje, crno-beli će inkasirati više od 10 miliona evra.

Partizan je i dalje u pregovorima sa Mamelodi Sandaunsom oko dovođenje reprezentativca Južne Afrike Katlega Mfele, a ukoliko se desi da Kleo ode, onda bi crno-beli potražili još jednog napadača, ali verovatno „domaće proizvodnje“.

BRAZILAC JOŠ BEZ SRPSKOG PASOŠA

MNOGO buke ni oko čega. Tako izgleda epilog akcije oko davanja našeg državljanstva Kleu, koji je još u avgustu aplicirao da „postane Srbin“. Brazilac je otišao sredinom decembra na zasluženi odmor u domovinu, a crveni pasoš još nije dobio! Navodno, biće mu uručen kada se za dve nedelje bude javio na početak priprema Partizana.

Novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *