PARTIZAN: Kleo odbio Kineze, želi u Djenovu

kleo
Konkretnih ponuda nema, čeka se da dogovor Partizana i Italijana bude pretočen u ugovor, ali i da Đenovljani ponude bankarske garancije. Brazilac ne želi u Kinu, pa kako sada stvari stoje, ako se ne umešaju Rusi, čekaće jun kako bi otišao iz kluba.
Za Klea nema dileme, već je odabrao.

„On želi u Đenovu, spreman je da čeka. Nisam stigao u Beograd jer nema konkretnih ponuda. Čekamo, nikome se ne žuri“, rekao je za „Sportski Žurnal“ Kleov menažder Žorž Gama.

Stvari su manje više jasne, fudbaler neće u Kinu.

„Možda jedino u slučaju neke ponude koja se ne odbija“, oprezan je sam igrač, ali njegov agent kaže da je Evropa prioritet i da ne dolazi u obzir odlazak na drugi kraj sveta.

Čekaju se Rusi, Rubin i Lokomotiva se jesu raspitivali, ali nije stigla ponuda. Partizan će čekati do kraja prelaznog roka, ali u Rusiji on traje do marta i tamošnji klubovi se obično odlučuju na kupovinu pri kraju februara.

Okreni – obrni, Đenova je najrealnija varijanta.

No, Latinima se ne žuri. Problem su rešili dovođenjem Flora Floresa na pozajmicu, ukrali su ga ispred nosa Juventusu. Sada gazda Preciozi juri Konka iz Sevilje da zatvori bokove, a jun je daleko.

Dogovor je postignut, ali bez papira on ne znači ništa, dok su u Partizanu čvrsti u nameri da ne potpisuju ništa bez bankarskih garancija, jer Ligurijani važe za loše platiše.

Doduše, Partizanu varijanta sa Đenovom i najviše odgovara, Kleo bi ostao do juna, kada će stići Mfela. Uz to, ponovimo, i sam igrač koji je mnogo dao crno – belima, ima želju da ode u Italiju…

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *