PARTIZAN: Kleo ide, ali u Tursku

kleo
Centarfor Partizana Kleverson Kordova Kleo dobio je nagradu navijača za najboljeg fudbalera kluba u prošloj godini, a rekao je i da za sada neće napuštati klub, prenosi Beta.

– Spreman sam i nisam umoran. Ne idem iz Partizana i spreman sam za pripreme u Antaliji. Ne znam šta budućnost nosi – rekao je Kleo, čime su okončana višednevna nagađanja o odlasku Brazilca u Kinu.

Pravi razlog okupljanja na stadionu Partizana bilo je uručivanje nagrade Kleu za najboljeg igrača u izboru obavljenom na zvaničnom sajtu crno-belih.

– Hvala mnogo svim navijačima na izboru, a hvala i saigračima, jer bez njih ne bi moglo ništa da se uradi. Jako sam radostan i sve što mogu da kažem je – hvala svima.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ poželeo je Kleu da nastavi da postiže golove u Partizanu. Na novinarsko pitanje o odlasku, on je samo kratko odgovorio: „Kleo je sve rekao“.

Brazilac sa pasošom Srbije dobio je na poklon plaketu i uramljen dres sa svojim imenom. Posetioci sajta biraju najboljeg igrača počev od 2002. godine, kada je priznanje dobio Zvonimir Vukić.

Sportal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *