CRVENA ZVEZDA: Salata: Ko ne bi došao u Zvezdu?!

salata
Tačku na zimsku fudbalsku pijacu i pre zvaničnog početka posle Brazilca Goebela i Kolumbijca Borhe, barem kada su u pitanju dolasci u Zvezdu, trebalo bi da stavi tandem iz Slovana Božić-Salata.

I dok je srpski vezista praktično na ulaznim vratima najvećeg srpskog stadiona, reprezentativac Slovačke još nije uspostavio direktan kontakt sa klubom koji je letos zavio u crno pobedonosnim golom na Marakani.

– Za celu priču sam saznao preko Interneta. Ako je stvarno tako kako se piše, nemam šta drugo da kažem nego da izuzetno prija kada se velikan poput Zvezde zainteresuje. Zaista ne znam šta bih vam rekao. Mene niko nije kontaktirao, sve što bih rekao na temu dolaska u Zvezdu predstavljalo bi svojevrsno reklamiranje, a to mi stvarno nije potrebno – kaže Kornel Salata za Sport.

Ipak, reprezentativac Slovačke kaže da mu prija interesovanje nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

– Pa ko ne bi došao u Zvezdu? Znam da se radi o klubu velike tradicije koji je svojevremeno bio prvak Evrope i sveta, a u dvomeču koji smo odigrali letos uverio sam se da sada ima veoma dobru ekipu. Tu sam, nigde ne bežim. Na odmoru sam spreman za dogovore svake vrste, ukoliko je Slovan voljan da se upusti u razgovore i ja sam vrlo raspoložen – zaključio je Zvezdin „dželat“ Kornel Salata za Sport.

Sportal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *