CRVENA ZVEZDA: Prosinečki novi trener Zvezde

prosinecki zvezda
Aleksandar Kristić je smenjen u utorak, ali već u sredu će na mesto šefa stručnog štaba zvanično biti postavljen legendarni jugoslovenski i hrvatski reprezentativac! Izvor Presa iz samog vrha rukovodstva Crvene zvezde potvrdio je da je dogovor postignut i da će svečana promocija Prosinečkog na „Marakani“ biti održana u četvrtak…

– Pregovori su brzo zaključeni na obostrano zadovoljstvo. Prosinečki će u Zvezdi raditi za oko 100.000 evra godišnje, a u slučaju uspeha imaće bogate premije. Njegov prvi pomoćnik biće Gordan Ćiprić. Reč je o njegovom dugogodišnjem prijatelju i stručnjaku koji je radio u nekoliko hrvatskih i inostranih klubova. Sam Prosinečki pre samo dva dana u izjavi za Pres priznao je da ne bi imao ništa protiv dolaska u Zvezdu, a juče se u Zagrebu poverio svojim prijateljima, rekavši im da je postigao dogovor sa crveno-belima.

– Dogovorili smo se o svemu sa Prosinečkim, on će sutra biti predstavljen javnosti kao novi trener Zvezde. Smatramo da je u ovom trenutku to najbolje rešenje jer se radi o legendi kluba, miljeniku navijača i čoveku koji je veliko ime ne samo Crvene zvezde, već i evropskog fudbala. Takođe, poseduje harizmu i imaće neophodan autoritet u svlačionici – rekao je sagovornik tog lista. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije lako se dogovorio sa upravom beogradskog kluba. Njegovi finansijski prohtevi bili su izuzetno skromni, a već je odredio i asistenta.

– Prosinečki nam je rekao da se dogovorio sa Zvezdom i da se uopšte ne plaši reakcija u hrvatskoj javnosti. On smatra da ne mora da dokazuje ko je i šta je, jer svi znaju da je on Hrvat. Ipak, u Zvezdi je proveo prelepe četiri godine i ubeđen je da će ga u Beogradu lepo dočekati. Posebno je istakao činjenicu da je Zvezda uvek bila korektna prema njemu, za razliku od zagrebačkog Dinama, koji mu je ostao dužan 750.000 evra – rekao je jedan od najbližih prijatelja budućeg trenera Zvezde.

Pressonline.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *