CRVENA ZVEZDA: Božić:“Konačno na Marakani“

salata

Crvena zvezda je definitivno pronašla zadnjeg veznog u Slovanu iz Bratislave. Dogovor sa Mariom Božićem postignut za 5 minuta u subotu. Ostaje dogovor klubova.

“ Dogovorili smo se za pet minuta! Sanjao sam da ću jednog dana da obučem dres najvećeg srpskog kluba, ali nisam očekivao da ću dobiti ponudu ove zime. Imama garancije Slovana da neće „zatezati“ oko obeštećenja, iščekujem da ubrzo potpišem ugovor” vrlo je zadovoljan ovim epilogom Mario Božić.

Na Marakani je Božića dočekao i šef stručnog štaba Robert Prosinečki.

Pričali smo oko pola sata, preneo mi je viziju nove igre Crvene zvezde. Čast mi je što sam sedeo u društvu takvog asa, a posebno što ćemo sarađivati.

Božića su navijači Crvene zvezde upoznali u nešto nepovoljnijim okolnostima, prilikom gostovanja Slovana i pobede Slovaka u Beogradu. Dan uoči utakmice Slovan – Crvena zvezda, po dolasku u Beograd, Božić je izjavio da bi i pešice došao na Marakanu.

Klasičan sam zadnji vezni, sa zadacima da zatvaram prostor između štopera i ofanzivnih igrača. Ne znači da ne umem da se snađem ispred protivničkog šesnaesterca – naglasio je Božić, strelac jednog gola za Slovan na 15 utakmica u jesenjem delu šampionata Slovačke.

Na poziciji zadnjeg veznog Crvena zvezda osim Božića ima Milovanovića, Savija, Isaha i Bogdanovića. Nekadašnji kapiten bi u novoj formaciji trebalo da ima „kaparisano“ mesto, dok rukovodstvo razmatra opciju da smanji broj stranaca prodajom Ganca i(li) Brazilca.

Kako je porodica reagovala na lepe vesti?

Veliki sam zvezdaš, ustajao sam kao klinac u pola noći da gledam utakmicu sa Kolo Kolom. Presrećan sam, kao i moja porodica. Kad sam javio tati da ću preći u Crvenu zvezde – zaplakao je. Nadam se da neće biti neočekivanih obrta, uradio sam što je do mene” rekao je Božić.

B92.net

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *