Regata “Zeleno srce Srbije”, Sokobanja 2011.

jedrenje
Proteklog vikenda, 09. i10. aprila, u Sokobanji, na Bovanskom jezeru, održana je jedriličarska regata „Zeleno srce Srbije“, u okviru redovnog kalendara klupskog takmičenja Jedriličarskog saveza Srbije, za ovu kalendarsku godinu…..
Organizator je jedriličarski klub „Zoran Radosavljević“ iz Niša u saradnji sa Organizacijom za turizam, kulturu i sport iz Sokobanje.
Tradicionalna aprilska regata na Bovanskom jezeru za klase Evropa, 470 i Optimist okupila je takmičare iz Makedonije i Srbije. Jak vetar promenljivog pravca sprečio je takmičare Evrope i 470 da jedre, tako da su trke završavali uglavnom najspremniji takmičari klase Optimist, među kojima je najbolja bila Ivona Kosor, drugi je bio Novica Veljanoski iz Makedonije i treća Larisa Buljovčić. U klasi Evropa najbolja je bila Irena Grunce, druga Elena Stavreska iz Makedonije i treća Milena Milosavljević. U klasi 470 prvi na cilj stigli su Andjelija Milosavljević i Mihajlo Milosavljević, a drugo mesto osvojili su Dejan Milosavljevic i Tomislav Tomić.
Ostale rezultate možete pogledati na sajtu Jedriličarskog saveza Srbije www.sailing.org.rs.
Izvor: Sokobanja.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *