I FK Trebič počeo pripreme

I FK Trebič je u nedelju 10.01.2010. godine počeo sa pripremama za nastavak sezone, izvršena je prozivka igrača na kojoj se pojavilo 22 igrača…
a 5 igrača je bilo opravdano odsutno. Sam odziv je pokazao sa kakvom ozbiljnošću igrači Trebiča ulaze u nastavak prvenstva. Predstavljen je i novi trener Milan Trivunac sa kojim klub dobija novu fizionomiju funkcionisanja. Poželimo mu puno sreće u daljem radu.
FK Trebič je odigrao i prvu pripremnu utakmicu u ovoj godini sa ekipom Mladosti iz Resnika.
Utakmica je odigrana po izuzetnom vremenu za ovo doba godine. Ekipa FK Trebiča je iznenadila goste organizovanom igrom i već posle pola sata vodila sa 4:0. na drugoj strani pomalo komične situacije izmedju gostujućeg igrača Pupovca i libera Trebiča Dragana V Nikolića. Nekoliko puta je igrač Mladosti oduzimao loptu igraču Trebiča i izlazio 1 na 1 sa golmanom Trebiča Miletićem ali je Miletić uvek izlazio kao pobednik iz tog duela. U prvom poluvremenu dosudjena su dva penala za goste od kojih su samo 1 realizovali. U drugom delu gosti su uspeli da izjednače pošto je ekipa Trebiča promašila nekoliko 100% šansi a naročito izdvajamo onu kad je lopta upućena od Djurdjevića stala u bari na samoj gol liniji. Videlo se da je jedini problem Trebiča neuigranost jer se u prvoj postavi našlo 5 novih igrača koji su dokazali da će biti prava pojačanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *