“Trka za srećnije detinjstvo“ održaće se 12.10.2010

trka za srecnije detinjstvo
Trka „Za srećnije detinjstvo“, koju Crveni krst Sokobanje organizuje u saradnji sa O. Š. „Mitropolit Mihailo“ održaće se u utorak, 12. oktobra…

saznajemo od Ivane Vasiljević, menadžera Crvenog krsta. Ovo je 25. po redu trka „Za srećnije detinjstvo“ u Sokobanji. Učestvuju sva deca Osnovne škole, od prvog do osmog razreda. Trka će se održati na stadionu „Bata Nole“ sa početkom u 11:30 h. Trči se za srećnije detinjstvo ugroženih grupa dece sa teritorije opštine Sokobanja, kaže Ivana Vasiljević, jer učesnici trke kupovinom starnog broja, koji košta 50 dinara, prikupljaju sredstva za pomoć ugroženoj deci.
Redovna jesenja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće održana u sredu 13. oktobra. Milica Milenković sekretar Crvenog krsta Sokobanja kaže da je Crveni krst uputio pozive onim davaocima koji su već uzimali učešće u akcijama, i ujedno pozvala sve građane da se priključe ovoj akciji i na taj način nekom pomognu. Sve akcije su, bez obzira na doba godine kada se održavaju , veoma uspešne i u njima uzima učešće preko 100 davalaca . U okviru redovne jesenje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi biće održano i predavanje za učenike IV razreda Srednje škole koji su postali punoletni i koji će ove godine po prvi put moći da učestvuju u jednoj ovakvoj humanitarnoj akciji.Redovna jesenja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće održana u sali Doma zdravlja od 8 do 15 časova.
TV Soko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *