Novo idejno rešenje pakovanja Teasy čajeva

Preduzeće “Adonis“ dobilo je novo idejno rešenje pakovanja Teasy čajeva u okviru projekta “Re-dizajn: Stvaramo nove brendove“, čiji je cilj da se redizajniraju pakovanja…
proizvoda namenjena izvozu. Na konkurs se prijavilo 35 firmi, a izabrano je 5 proizvoda na osnovu poslovnih rezultata, prepoznatljivosti brenda i geografske rasporedjenosti. Pored Adonisa nova idejna rešenja pakovanja dobili su i Midra Eko za Ekosteril sredstvo za čišćenje podova, preduzeće Bogutovo za donji veš Boa, Novitet Dunav za tekstil od damsta, kao i Vanja Lux za posni slani kreker Ovsy.
Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) je pokrenula akciju “Re-dizajn: Stvaramo nove brendove“ sa ciljem da se redizajniraju pakovanja proizvoda namenjena izvozu, a u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja Srbije, Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i Privrednom komorom Srbije. Cilj je bio da se promoviše značaj i poboljša pakovanje domaćih proizvoda, ali i promovišu mladi dizajneri. Za dizajn pakovanja angažovani su studenti Više politehničke škole Beograd i Fakulteta primenjenih umetnosti smera Industrijski dizajn.
Kompanija Adonis odlučila je da novo pakovanje Teasy čajeva bude redizajnirano po uzoru na rad autora Ivana Paradinovića, studenta četvrte godine Industrijskog dizajna Fakulteta primenjenih umetnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *