Narodni poslanik Dejan Nikolić obišao radove na izgradnji kompleksa otvorenih bazena u Sokobanji

dejan nikolic bazen
Narodni poslanik Dejan Nikolić sa predstevnicima lokalne samouprave, odbornicima i većnicima juče je obišao radove na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini….

Ovo je jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata unazad 20 godina, i svakako prvi značajniji projekat koji je je započet ali i završen u ovo godini, izjavio je Narodni poslanik Dejan Nikolić priliko obilaska gradilišta. Prema njegovim rečima izbvođači radova apsolutno poštuju dinamiku plana izgradnje. Ovih dana biće završeno postavljanje pločica na poluolimpijskom bazenu i betonski radovi na preostala dva bazena, kao i postavljanje krovne konstrukcije na upravnoj zgradi. Ostaje da polako uđemo u završni deo radova na uređenju prostora oko bazena ,a ono što nas očekuje u septembru je veliko spektakularno otvaranje, rekao je Narodni poslanik Dejan Nikolić.

Takodje do kraja godine ulaze u završnu fazu svi infrastrukturni projekti započeti u Sokobanji, završetak sportske hale, dečijeg vrtića i Wellness Spa centra u Carini.
TV Soko
Foto: Ilustracija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *