Tvrde da je kuća puna duhova: Snimili stolicu kako se pomera

duh
Porodica Manning iz Coventryja u Velikoj Britaniji već nekoliko meseci živi u strahu jer im se u kući “same od sebe“ pomiču stvari, zaključavaju vrata, a nedavno su snimili stolicu kako se pomiče…
U kući živi Lisa Manning (34) s suprugom Anthonyjem, sinom Jaydonom (6) i ćerkom Ellie (11). Kažu da su nekoliko puta izašli iz kuće zbog “divljanja“ stvari, prenosi Daily Mail.

Navodno su im po kuhinji “leteli“ lonci i šerpe, a roletne na prozorima su se nekontrolisano podizale i spuštale. Prošle nedelje su morali da se penjaju kroz prozor jer su im se zaključala vrata u sobi na spratu. Lokalni sveštenik ih je savetovao da po zidovima obese krstove nakon što je Lisa u Ellienoj sobi postavila skrivenu kameru i snimila kako se otvaraju vrata ormara i pomera stolica.

˝Mediji koji su nas posetili rekli su da je naša kuća kao autobuska stanica koju duhovi koriste kako bi došli u svet. Postavila sam kameru da dokažem da postoje˝, rekla je Lisa. Dodala je da je bila skeptična kada su joj se deca počela žaliti na neobične zvukove i misteriozna pomicanja predmeta. I sama je posumnjala nakon što je njihov pas misteriozno uginuo prošlog oktobra. ˝Našla sam ga na dnu stepenica. Izgledalo je kao da ga je neko prebio lopatom. Isto je rekao i veterinar. U kući tada nije bilo nikoga˝, rekla je Lisa. Obratila se lokalnoj službi koja bi Lisi i njenoj deci trebala pronaći novi dom.

{youtubejw}nFqpo0zcvow{/youtubejw}

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *