Otkud kablovi na Mesecu?

mesec kablovi
Teoriju da Amerikanci nikada nisu sleteli na Mesec ovih dana podgrejao je teoretičar zavere Džozef P. Skiper tvrdeći da je Nil Armstrong šetao po filmskom studiju…
Jedan od neumornih “usamljenih revolveraša” u stalnom ratu protiv zvanične istorije ponudio je nove “dokaze” u prilog tvrdnji da je Nil Armstrong umesto po Mesecu, prošetao po filmskom studiju. A, sudeći po Skiperu i njemu sličnima, reditelji nisu bili na nivou zadatka.
mesec kablovi
Skiper je temeljno analizirao fotografije sa navodne Armstrongove ekspedicije na Mesec i na njima uočio stvari za koje smatra da im, u najmanju ruku, tamo nije mesto. On ukazuje da na nekoliko mesta iz navodno Mesečeve prašine vire – električni kablovi. I ne samo što vire, nego je i senka koju bacaju sumnjiva. Prema Skiperovom mišljenju jasno se vide dva izvora svetlosti, iako bi trebalo da sija jedino Sunce. Ni tu nije kraj “argumentima”. On skreće pažnju i na zlatnožutu foliju kojom je obložen nosač letelice. Iako bi se očekivalo da je od sletanja prekrivena prašinom, folija je besprekorno čista.
Novosti.rs
mesec kablovi
mesec kablovi
mesec kablovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *