Objavili 2.000 dokumenata o NLO-ima na Novom Zelandu

nlo
Novozelandska vojska objavila je više od 2.000 dokumenata u kojima se detaljno opisuju susreti s NLO-ima na području Novog Zelanda od 1954. do 2009. godine. Među objavljenim dokumentima su i detalji o najpoznatijem NLO-u na ostrvu Kaikoura 1978. godine, a tada su snimili i neobična svetla koja povezuju s vanzemaljcima….

Službeni izveštaj iz 1978. objašnjava kako svetlost može biti prirodni fenomen. Iako su svojevremeno svetski mediji prenosili vest kao da se radi o NLO-u, lokalne vlasti su objasnile da se verovatno radilo o odrazu svetla brodova u oblacima ili neobičnom pogledu na Veneru.

˝Dokumenti su samo izvještaji i čiste informacije. Nećemo istraživati NLO niti objavljivati novije činjenice o tome˝, rekao je komandujući vazdušnih snaga Novog Zelanda, Kavae Tamariki. Dokumente su objavili nakon što su iz njih uklonili imena ljudi i ostale identifikacijske materijale, piše BBC. NLO-e na Novom Zelandu uglavnom su prijavljivali članovi vojske i vazdušnih snaga, piloti, ali i stanovnici tog područja.

Videli i ‘divovskog vanzemaljca’

Dokumenti otkrivaju kako je jedan od stanovnika vladi uputio dopis u kojem tvrdi kako su on i njegov nećak prisustvovali poletanju letećeg tanjira koji svakako nije ‘zemaljski’. Među objavljenim dokumentima se spominje i divovski vanzemaljac kojem je broj stopala 440.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *