Kineski pilot devet minuta pratio NLO

Detaljan izvještaj o incidentu NLO-a i komercijalnog aviona, koji uključuje slike sa radara i snimke razgovora pilota i kontrolnog tornja, objavljen je nedavno u Kini. Izvještaj je ugledao svjetlo dana na naučnom forumu koji se održavao u Šangaju.
Susret komercijalnog avionai NLO-a, koji je podigao dosta prašine i prestrašio mnoge Kineze, dogodio se ujutro 18. marta ova godine iznad Šangaja. Kasno tog dana hiljade čitalaca zvalo je u redakciju lokalnih dnevnih novina „The Xinmin Evening Times“ kako bi prijavilo čudne objekte koje su vidjeli na nebu.

Jedan od tih pozivatelja bio je i Jin Xin, upravitelj kontrolnog tornja na aerodromu Hongqiao. On je rekao kako su nejgovi radnici primijetili NLO, a i da je zabilježen na radarskim snimkama te da ih ima sačuvane.

Xin, koga je ovaj incident prilično uznemirio, je dodao kako se to dogodilo u trenutku polijetanja te da je pilotu rekao da prati objekt, na što je pilot pristao. Pilot je pri tom primijetio da NLO izgleda kao da se sastoji od dva dijela, a cijelo vrijeme je kružio oko aviona. Takođe je sačuvana i snimka razgovora pilota i kontrolnog tornja.

Pilot je posmatrao NLO tih dramatičnih devet minuta, a opisao ga je u početku kao svjetleću vatrenu kuglu koja ima nevjerovatne leteće karakteristike jer zapanjujuće brzo mijenja pozicije. Boje je mijenjala od crvene do crne i onda se razdvojila u dva objekta. Jedan oblik je bio okrugao, a drugi u obliku pravougla.

Letjelica se jedno vrijeme kretala u pravcu sjeveroistoka da bi zatim se popela na veću visinu i konačno nestala iz vidokruga. Osam mjeseci nakon ovog incidenta priče su se napokon dokopali novinari i sada se samo čekaju nove infromacije i, nadamo se, video snimka.

Izvor: Cafe.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *