Duh pokojne bake smeši se sa fotografije

duh

Monica Ballinger tvrdi kako zna da nad njom bdi anđeo čuvar. Uverena je da je anđeo njena baka Cleopatra McLendon Cadell koju je obožavala…
Monica je u razgovoru s novinarima potvrdila da joj je baka preminula pre osam godina ali da je njen duh nikada nije napustio. Dokaz tome je najnovija fotografija od 10. decembra s porodičnog okupljanja.

Kada je Monica nakon vikenda provedenog s porodicom krenula da pregledava fotografije poprilično se iznenadila kada je obris lica preminule bake videla kako lebdi na jednoj fotografiji iza svojih leđa.

„Kada sam videla tu fotografiju zaplakala sam i zamalo mi je fotoaparat ispao iz ruku. Kada sam malo bolje pogledala iznad moje glave na fotografiji sam ugledala lice moje bake“, rekla je Monica.

Kada se pribrala poslala je putem e-maila fotografiju svim članovima porodice kako bi se uverili da je s njima na porodičnom druženju bila i pokojna baka Cleopatra.

„Senka mi je izgledala, ne znam kako da kažem, kao da je imala razvučen osmeh na licu. Izraz lica joj je bio kao da nam poručuje kako je dobro. Jednostavno mi nedostaje. Znam da je moja baka anđeo čuvar koji pazi na mene ovde dole“, ispričala je Monica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *