Policajac sankanjem izazvao pravi skandal

Grupa britanskih policajaca se dobro zabavljala sanjkajući se na štitu, koji se koristi u suzbijanju uličnih nereda, a snimak njihovih zimskih radosti na internet je postavio ‘nedužni posmatrač’.

No, za razliku od policajaca na terenu, njihovom šefu uopšte nije bilo do smeha.’Sneg može probuditi dete u nama. Razgovarao sam s tim policajcima te sam ih podsetio da na dužnosti nema igranja s policijskom opremom, koja je nabavljena na račun poreznih obveznika.

Rekao sam im da to uopšte nije bila dobra ideja, ako žele da napreduju pod mojim zapovedništvom’, rekao je, šef policije u Oxford Cityju.

„Filmić u trajanju 41 sekunde snimio je Rick Latham, koji priznaje da je najpre mislio da će ga policajci oterati s brežuljka, jer je došao da se spusti – kajakom. ‘Najpre smo se zezali i smejali. Onda su se uozbiljili pa sam pomislio da će početi da me gnjave’, rekao je.’No, zanimalo ih je koliko je klizavo, a onda je jedan odjednom zgrabio štit. Kad sam pitao mogu li ga snimati, on je samo odmahnuo rukom, rekavši nešto u stilu ‘pa i mi smo samo ljudi“, ispričao je Latham, koji priznaje da je bio zadivljen ponašanjem policajaca.

 

‘Nadam se samo da neće biti strogo kažnjeni. Iako do sada nisam imao dobro mišljenje o našoj policiji, moram priznati da su bili razgovorljivi i ugodni. Baš mi je bilo da ih vidim u toj situaciji’, rekao je na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *