Platila više zbog bujnih grudi kasirke

grudi prodavnica
Mušterija u supermarketu u Jerseyju svoje je voće i povrće platila 5 dolara više, jer je kasirka imala jako bogato poprsje. Naime, kada se žena nagnula preko pulta da izmeri voće i povrće i njene grudi su se našle na vagi….

Gazda trgovine u Jerseyju (Velika Britanija) objasnio je da je do greške došlo jer je stolica kasirke bila prenisko zbog čega se žena morala nagnuti preko pulta i tom prilikom su njene grudi dodale još koji gram na vagi. Jim Hopley, izvršni direktor ove ispostave lanca trgovina, rekao je da je novac vraćen oštećenoj ženi i da za 40 godina, koliko radi u trgovini, nikad nije vidio niti čuo za sličan incident.

Neimenovana žena je obavljala nedeljnu kupovinu i među brojnim namirnicama je bio i zeleni biber u zrnu. Žena je odmah primetila da joj je kasirka naplatila više nego dvostruku vrednost ovog začina, pa se odmah požalila i tražila novo merenje. Pokazalo se da je bila u pravu. Nakon toga žena je tražila da joj provere težinu i cenu ostalog povrća i voća. Greška je odmah otkrivena i ženi je vraćen novac.

Iako je zadovoljna otišla kući, žena je htela da obavesti javnost o svom slučaju, kako se drugim ljudima ne bi dogodilo isto. Poslala je pismo lokalnim novinama, Jersey Evening Postu iako nije imenovala kasirku nju je to dosta pogodilo te je morala potražiti psihološku pomoć.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *